ECCO a implementat primul concept de magazin Prime in Romania

Avatar1
De Gavrila Alina
10 mart. 2020

Pentru ca stilul se imbina intotdeauna cu pasiunea si confortul, ECCO a deschis portile primului magazin Prime, in Promenada, Bucuresti.

Conceptul Prime inseamna, in primul rand, un stil care respecta valorile ECCO, pentru ca, inca din 1963, brand-ulECCO si-a propus sa depaseasca barierele in materie de incaltaminte, prin materiile Prime si tehnologiile pe care le foloseste, atunci cand vine vorba de calitate, confort si inovatie.

Un nou look in stil Scandinav

In ultima luna, magazinul ECCO din Promenada a trecut printr-un refitting total, care a avut ca punct de inspiratie mostenirea daneza a brand-ului, care se imbina cu elementele de design scandinav, simple si elegante.

Magazinul este primul dintr-o serie de surprize pe care ECCO lepregateste pentru clientii sai, urmatorul pe lista fiind ECCO Afi Brasov, care se va bucura de acelasi concept Prime si urmeazasa fie deschis in 1.05.2020.

Ne bucuram ca putem sa implementam in Romania un nou tip de magazin – ECCO Prime. ECCO s-a remarcat si diferentiat intotdeauna prin inovatie, calitate si mai ales confort. Noul look Prime pe care magazinul l-a adoptat se identifica, in special, cu valorile pe care brand-ul le are si le-a avut de-a lungul timpului.Ne dorim ca oamenii sa vina in magazinele noastre si sa se bucure de intreaga experienta ECCO.Victor Tighinean, director general ECCO Romania.

Mobilierul minimalist, bazat pe conceptul ECCO Prime, respecta un stil natural, scandinav, care se potriveste foarte multcu stilul pantofilor ECCO si impreuna creeaza o atmosferaprimitoare, specifica brand-ului.

Conceptul Prime este creat special pentru locatii premium siofera cea mai mare parte din colectia ECCO pe plan local, in care, ca de obicei, pielea de inalta calitate si confortul sunthighlight-ul principal.

Va asteptam in magazine!

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963 si are peste 21.300 de angajati in intreaga lume.