ECCO – Simte-te confortabil in culori!

Avatar1
De Gavrila Alina
19 feb. 2020

Pentru cei care stiu ce vor, pentru cei care nu rateaza niciunmoment sa impresioneze, pentru cei care intotdeauna alegstilul potrivit, ECCO lanseaza o noua gama a colectieiathleisureECCO ST.1 LITE – o colectie fresh siindrazneata.

Noua colectie ECCO ST.1 LITE se adreseaza tinerilor care cautasneakersi cool, exceptional de confortabili, care sa ofere o notade unicitate stilului lor vestimentar.

Talpa dintr-o singura componenta ii confera colectiei ECCO ST.1 Lite o silueta unica si o estetica aspirationala, ceea ce face ca alegerea acestui model sa fie una potrivita. Atat ECCO ST.1, cat si ECCO ST.1 LITE, se bazeaza pe reputatia ECCO candvine vorba de calitate si confort.

Combinatii de culori indraznete

Confortul este de departe unul din plusurile colectiilor ECCO ST.1 si ECCO ST.1 LITE, insa noile culori se vor potrivi cu o varietate de tinute, indiferent de stilul adoptat, oferindu-ti o patade culoare care nu va trece neobservata.

ECCO ST.1 este o fuziune impecabila intre stilul sport si celcasual, oferind o selectie de modele in ton cu moda unde s-au folosit tehnologii de ultima generatie. Poti alege dintr-o gamavariata de combinatii de piele premium, nubuck sau Yak, in culori indraznete. In aceasta colectie vei descoperi si culorileclasice, specifice sezonului.

Vitalitate si confort pentru toata ziua

La fel ca ECCO ST.1, modelele din colectia ECCO ST.1 LITE prezinta aceleasi tehnologii inovatoare, remarcandu-se o imbunatatire a tehnologiei SHOCK-THRU, care iti va oferi o absorbtie avansata a socului in timpul mersului, dar si o atenuare.

Confortul specific incaltamintei ECCO va fi resimtit peparcursul intregii zile si la aceasta gama, ECCO ST.1, cedispune de tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfortcare:

Asigura un echilibru fin intre amortizare si recul;
Ofera o potrivire naturala;
Garanteaza durabilitatea acestui produs.

Confort si durabilitate

Pielea de inalta calitate, foarte moale, contribuie la un plus de confort si creste durabilitatea acestor sneakersi. Unele modeledin colectia ECCO ST.1 au o captuseala din piele ECCO premium, pentru o senzatie moale, in timp ce altele au o captuseala din material textil, ce asigura un climat confortabil in interiorul pantofilor si permite piciorului sa respire.

Descopera intreaga colectie pe www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 90 de tari, la peste 2.200 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963, si are peste 21.000 de angajati in intreaga lume.