Eleganta KiP in Romania!

1
De Gavrila Alina
22 nov. 2018

Eleganta brandului KİP, una dintre primele branduri de moda pentru barbati din Turcia, este acum in Romania!

KİP a facut primul pas in geografia Europei de Est cu magazinul deschis in capitala Romaniei, Bucuresti. KİP isi propune sa aiba 8 magazine in Romania pana in anul 2023.

KİP, unul dintre cele mai vechi si cunoscute brand-uri de imbracaminte pentru barbati din Turcia, si-a deschis primul magazin in Romania, in ParkLake Shopping Center din Bucuresti, unul dintre cele mai noi centre comerciale.

Deschizandu-si usile cu o ceremonie de inaugurare prezentata de faimosul muzician si influencer, Adrina Sina, KİP are in acelasi timp calitatea de a fi primul magazin al marcii in Europa de Est.

Iesind in evidenta prin colectiile sale elegante, de calitate, trendy, pline de culoare si inovatoare, KİP incepe o noua perioada pentru moda destinata barbatilor in Romania.
Urmarind crearea experientei perfecte pentru clientii sai, KİP se distinge prin tesaturile sale de calitate, precum si prin modelele deosebite si inovatoare pe care le-a dezvoltat.

Scopul este de a avea 8 magazine in Romania pana in anul 2023

Urmarind tendintele in cel mai bun mod posibil si aducand la un loc moda si calitatea pentru clientii sai, precum si cele mai bune preturi si experiente de shopping, KİP ofera o colectie vasta, de la costume la jachete, de la tricotaje la pantaloni si accesorii.

Facand primul pas pentru dezvoltarea brandului in Europa de Est odata cu deschiderea noului magazin, KİP isi propune sa deschida in total 8 magazine in Romania pana in anul 2023.

Pentru a urmari KİP: facebook.com/kipromania
instagram.com/kipromania