Elis Pavaje sponsorizeaza marcarea unor trasee de ciclism si drumetie

1
De Gavrila Alina
7 apr. 2022

Dupa anii de pandemie, desfasurarea activitatilor sportive in aer liber este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa. In acest context, Elis Pavaje da startul unei actiuni de responsabilizare sociala, ce isi propune pastrarea unui mediucurat, dezvoltarea unei infrastructuri pentru ciclism saudrumetii si promovarea turismului in zone mai putincunoscute pentru oraseni.

Compania va sponsoriza marcareatraseelor Elis Routes, anul acesta avand in plan cca 50 kmdesfasurati in judetele Alba si Prahova.

Primul segment din traseul Elis Routes din Prahova a fostamenajat in data de 31 martie, in zona Dealu Mare, pe malulCricovului Sarat, impreuna cu voluntarii Elis Pavaje simembri ai Asociatiei Centrul Cultural si Comunitar Nucu.

Echipati cu bocanci, manusi, ustensile si saci, voluntarii au fost impartiti in echipe si alternativ au strans gunoiul, au nivelat terenul, au montat un podet de lemn, au croit o potecaprin padurea de salcioara, pentru un traseu usor accesibilbiciclistilor.

Prin acest proiect de marcare a traseelor, Elis Pavaje dorestesa sustina dezvoltarea turistica a zonei, iar accesul pe bicicletale va oferi turistilor o perceptie puternica asupra autenticitatiilocului. De asemenea, vor putea contribui la dezvoltareaafacerilor producatorilor locali, zona avand un bogatpatrimoniu viticol.

Primul traseu urmeaza a fi inaugurat la inceputul verii,urmand ca ulterior sa se stabileasca planul pentru realizareaurmatoarelor rute. In cursul acestei primaveri va fi amenajat si un traseu de 30 de km in judetul Alba, cu sprijinul Asociatiei La Pas”, care va beneficia de suportul comunitatilor locale.

Elis Pavaje a fost infiintata in 1991, in Petresti, judetul Alba. Ofera un sistem complet de produse si servicii, acoperindtoate etapele procesului de amenajare, de la productieprefabricate din beton vibropresat, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj. Din 2017, compania ofera si servicii de antrepriza generala pentrulucrari de infrastructura si amenajari exterioare. Compania100% romaneasca are in prezent 4 unitati de productie, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi. Produsele Elis Pavajepavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti, produse din beton pentru amenajarea gradinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba), Stoenesti (Prahova), Secuienii Noi (Neamt) si Vintu de Jos (Alba). Incepand cu 2019, compania a devenit si producator de pavele si borduridin andezit transilvanean.