Enzo Bertini este acum si in Sun Plaza Bucuresti

1
De Gavrila Alina
26 nov. 2021

Cel de-al saselea magazin Enzo Bertini din tara si al treilea din Bucuresti s-a deschis joi, 25 Noiembrie, la Sun Plaza.

Situat la parterul mall-ului, intr-o locatie centrala, acesta si-a intampinat primii clienti intr-un decor cozy si o atmosferarafinata, aducand in prim plan cele mai noi colectii de incaltaminte si marochinarie ale unora dintre cele mai in vogabranduri de lifestyle ale momentului.

Enzo Bertini este un multibrand dedicat in exclusivitate articolelor de incaltaminte si marochinarie. Mix-ul de branduri propus pietei prin intermediul retelei Enzo Bertini tine cont de criterii precum confort, design, calitate, recognosciabilitate. La fel de important in selectarea brandurilor este si criteriul de “affordable luxury”. Astfel, colectiile disponibile in magazinul Enzo Bertini stau sub semnatura unor marci celebre precum PREMIATA, DKNY, CALVIN KLEIN, GANT, UGG, VALENTINO, STEVE MADDEN, TOMMY HILFIGER, DR.MARTENS, ENZO BERTINI sau KARL LAGERFELD, si reusesc sa integreze cu succes, atat cele mai actuale tendinte in materie de design, cat si o extrema  atentie acordata detaliilor si constructiilor. Consecinta sine qua non,colectia magazinelor Enzo Bertini, dezvaluie un univers versatil, adaptabil unor stiluri personale multiple,  fun, real si, mai ales,  autentic.

Decizia de a deschide acest multibrand high-class in Sun Plaza vine, in special,  datorita parteneriatului foarte bun pe care il avem cu proprietarul centrului comercial, locatiei ultracentrale din mall si, nu in ultimul rand, datorita tenditei pe care piata o prezinta in ceea ce priveste achizitionarea de accesorii de la branduri de renume. Investitia in acest magazin, cu suprafata de aprox 170 mp depaseste 100.000 euro, la care se adauga stocul de marfa de aprox. 600.000eur, unele branduri fiind prezente in portofoliul nostru in exclusivitate in Romania.

Benvenuti este una dintre cele mai solide companii din retailul romanesc si – cu toate ca ultimii doi ani au fost extrem de dificili, noi am reusit sa trecem peste toate aceste greutati si credem ca anul 2022 va fi unul al relansarii. Vom continua dezvoltarea retelei noastre in mod echilibrat, asa cum am facut-o si pana acum, atat cu brandul Enzo Bertini in locatii premium, cat si cu brandul Benvenuti. spune Adrian Cazu Development & Retail Manager.

Magazinul Enzo Bertini Sun Plaza este deschis zilnic in intervalul orar 10:00 – 22:00, iar accesul se poate face foarte facil atat de la intrarea principala a centrului comercial, cat si din parcarile subterane.

Despre companie

Compania Benvenuti a fost infiintata in anul 2004, fiind, in prezent, unul dintre cei mai importanti retaileri de incaltaminte si marochinarie din Romania.

Compania opereaza in prezent o retea de 46 de magazine sub brandul Benvenuti si 6 magazine multibrand, Enzo Bertini, situate in Bucuresti, Cluj Napoca, Oradea si Brasov.

De-a lungul celor 17 ani de activitate, compania Benvenuti s-a implicat in multiple actiuni sociale si a initiat si derulat campanii de marketing care au constituit un adevarat pionierat in domeniul de activitate al companiei. Dintre acestea amintim: “Benvenuti iti deschide portile Romei”, “Benvenuti te incalta cu un BMW SERIA 3 sau “Alege-ti perechea norocoasa.  

Totodata, expansiunea si longevitatea companiei Benvenuti, se datoreaza modului  extrem de serios si atent in care este inteles actul vanzarii, in totalitatea lui, atat in ceea ce priveste calitatea produselor comercializate cat si in ceea ce priveste nivelul  serviciilor oferite de catre intreg personalul companiei.