Fabrica de incaltaminte Marelbo organizeaza pentru prima data in 35 de ani de activitate reduceri reale de Black Friday la toata incaltamintea

1
De Gavrila Alina
9 nov. 2020

Marelbo vine cu o surpriza foarte placuta p romani incepand cu 10 noiembrie, orele 00.00 si pana pe 23 noiembrie.

Cu o experienta inedita de peste 30 de ani, direct din inima Bucovinei, reducerile speciale la toate modelele de incaltaminte si curele de Black Friday sunt aici, chiar pentru tine. Desi preturile au fost intotdeauna accesibile, fiind cele din fabrica, acum este momentul sa-ti achizitionezi produse realizate in Romania, la un pret neasteptat de mic.
Toate produsele Marelbo sunt din piele naturala, calitatea fiind garantata si acum beneficiaza de reduceri considerabile. Fiecare categorie de varsta gaseste la Marelbo incaltaminte rezistenta, confortabila si atragatoare, dar mai ales accesibila la pret si in luna noiembrie.

Surprize pentru toata familia de Black Friday la Marelbo.

Marelbo este una din cele mai mari si cunoscute fabrici de incaltaminte din Romania, localizata in Vicovul de Sus, judetul Suceava si are o retea nationala cu peste 55 de magazine. Incaltamintea este confectionata de oameni harnici, din sufletul Bucovinei, care au transmis acest mestesug din generatie in generatie.

Chiar daca te afli in categoria persoanelor care se hotarasc mai greu care este produsul favorit, echipa Marelbo are capacitatea de a te indruma sa descoperi ceea ce ti se potriveste cu adevarat si beneficiezi de incaltaminte de calitate cu reducerile speciale la toate modelele de incaltaminte si curele de Black Friday.

  • Descopera, incearca si poarta perechea potrivita! ACUM, LA PRETURI speciale!

Reducerile se aplica atat pe site si in toate magazinele fizice Marelbo. Poti vizita magazinele Marelbo in siguranta sau online pe site-ul marelbo.com si vei vedea cele mai noi modele de incaltaminte atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Marelbo fabrica incaltaminte pentru toti membrii familiei, de la numarul 25 pana la 48, pentru cel mai mic membru al familiei pana la cel mai mare.
Daca alegi sa faci cumparaturi din magazinele Marelbo, dezinfectam cu grija absolut toate produsele, rafturile si suprafetele pentru ca siguranta si sanatatea angajatilor si a clientilor raman prioritare.

In perioada 10 – 23 noiembrie, de Black Friday, este momentul perfect in care sa cumperi la preturi cu reduceri reale o pereche de incaltaminte de calitate si curele, in ton cu sezonul, pentru fiecare membru al familiei tale.

Paseste cu MARELBO catre noi orizonturi.
Acum este momentul! Sustineti economia romaneasca cumparand produse romanesti!