FEMEI DE SUCCES IN ROMANIA – Seila Ali- antreprenor si manager Nomasvello Tulcea

1
De Gavrila Alina
13 sept. 2019

Seila a fost dintotdeauna pasionata de domeniul frumusetii, motiv pentru care a dorit sa faca o schimbare radicala de job.

A auzit de la prietenele sale de brandul Nomasvello, liderul mondial in tratamente de ingrijire personala. Astfel, a inceput ea insasi tratamentele intr-unul din saloanele No+Vello din Constanta. Profesionalismul echipei de specialisti, rezultatele obtinute in urma tratamentului si calitatea serviciilor si a produselor No+Vello au convins-o sa-si doreasca sa fie parte din echipa.

A aplicat ulterior la proiectul de finantare nerambursabila Start-up Plus, care i-a dezvoltat si mai mult spiritul antreprenorial. A decis sa isi deschida un salon Nomasvello, care sa-i confere libertate financiara si un management relaxat al timpului.

Tanara antreprenoare s-a alaturat, astfel, retelei Nomasvello, brandul numarul 1 in centre de infrumusetare premium, cu peste 1200 centre deschise la nivel international. Succesul centrelor No+Vello se bazeaza, in primul rand, pe profesionalism, pe aparatura de ultima generatie si pe inovatie. Seila considera ca secretul No+vello consta in faptul ca tratamentele sunt personalizate, iar tehnologiile si produsele folosite sunt proprii si profesionale”.

Seila este incantata sa coordoneze un salon de infrumusetare, activitate care face cinste oricarei femei, mai ales ca rezultatele muncii ei au aparut inca din prima zi de activitate, cand a avut primii sai clienti.

Nu considera ca este dificil sa fii antreprenor, insa este o provocare pentru ea recrutarea de angajate serioase, muncitoare si pasionate de frumos.

Seila incurajeaza si alte femei din Romania sa porneasca business-uri pe cont propriu, dar sa dea dovada de implicare, de perseverenta, de disciplina si de rabdare. In plus, acestea trebuie sa se informeze foarte bine si sa isi asume fiecare decizie luata. Tanara antreprenoare considera caNu conteaza meseria pe care o ai, important este sa-ti faci treaba ireprosabil. Fie ca lucrezi pentru tine, fie ca lucrezi pentru altii, trebuie sa dai dovada de profesionalism, iar remuneratia financiara nu va intarzia sa apara.