Fii pe pace si intra relaxat in vacanta de Sarbatori

Avatar1
De Gavrila Alina
22 dec. 2020

2020 a fost un an precum un carusel. Un an in care planurile si vietile noastre au fost puse in asteptare de o pandemie care a oprit lumea in loc.

Sanatate, protectie, igiena, imunizare, distantare sociaa si norme sanitare stricte – acestea au fost coordonatele care ne-au dictat existenta in 2020.

Am cautat solutii, variante, idei, cure si medicamente care sa ne ajute sa luptam cu virusul care ne-a marcat viata in acest an. Dar cautarea se apropie de sfarsit. De acum te invitam sa fii pe pace si sa te relaxezi alaturi de ai tai.

Stada te invita sa te bucuri de viata si sa faci primii pasi spre normalitatea care ne-a lipsit in acest an. Explicațtia? Din ianuarie 2021, Stada te pune la adapost.

Cum? De ce? Ei bine, Stada iti da de veste ca, in anul ce vine, va lansa un produs super inovator care va tine raceala, gripa si Covid-ul la distanta.

Fii cu ochii pe noi ca sa poti afla toate detaliile despre ViruProtect Stada, o inovatie absoluta, sub forma de spray oral, ce actioneaza impotriva virusurilor de raceala si gripa! ViruProtect Stada actioneaza exact acolo unde se instaleaza virusurile: in cavitatea bucală si in gat, unde blocheaza si dezactiveaza majoritatea virusurilor ce provoaca raceala si gripa, inclusiv SARS-COV-2 si protejeaza impotriva infectarii cailor respiratorii inferioare.

In luna ianuarie 2021, revenim cu vesti complete, pentru ca nu vrem sa lasam gripa si raceala sa te tină departe de viată. Vei avea si ocazia sa fii printre primii beneficiari ai acestei inovatii.