Fundatia Regala Margareta a Romaniei & Sabon Romania: impreuna pentru oameni

Avatar1
De Gavrila Alina
26 mart. 2020

In contextul crizei determinate de coronavirus, Sabon Romania doneaza produse de ingrijire in randul comunitatilor din medii defavorizate, acordand copiilor si varstnicilor sansa la o igiena corespunzatoare, imperios necesara in aceasta perioada, printr-un parteneriat cu Fundatia Regala Margareta a Romaniei.

  • Prin implicarea in acest demers umanitar, Sabon doreste sasustina lupta contra noului coronavirus, asigurand oamenilor protectie fata de aceasta pandemie.

De asemenea, Sabon apeleaza la implicarea cat mai multor branduri sa se alature Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, pentru ca impreuna suntem mai puternici si putem oferi mult mai multe resurse esentiale societatii, care astazi traverseaza o criza globala.

Sabon Romania incurajeaza demersurile de preventie impuse de autoritatile romane si sustine o  abordare calma siresponsabila in fata amenintarii ce poarta numele COVID – 19.

De 30 de ani, Fundatia Regala Margareta a Romaniei lupta saaduca o schimbare importanta pentru societatea noastra, oferind sanse multor familii din zone defavorizate de pe teritoriul Romaniei.

Distantarea sociala si igiena reprezinta cele mai eficientemasuri de preventie, oficial recomandate de autoritati sispecialisti. Desi pare incredibil, exista oameni aflati in imposibilitatea de a le respecta, fie varstnici care nu mai au pe nimeni care le le ofere suport, ori familii defavorizate care nu au resursele necesare. Sapunurile donate de Sabon vorajunge in zilele urmatoare la aceste categorii de oameni, ajutandu-i sa se protejeze de temutul virus, spune Ioana Petrea, Director Fundraising si Comunicare FundatiaRegala Margareta a Romaniei.

Suntem onorati sa colaboram cu Fundatia Regala Margareta a Romaniei in aceasta actiune. Multumim pentru tot efortul pe care il depune, identificand pe cei in nevoie, pe cei pe care deseori ii uitam. Ma bucura faptul ca deja foarte multe companii din Romania si nu numai, s-au implicat in aceastalupta si sper ca vor fi din ce in ce mai multe branduri gata sase alature prin mijloacele de care dispun.

Sunt sigura ca impreuna putem ajuta, iar izolarea sociala este o masura pe care toti suntem datori sa o respectam!a  spus Adina Lupascu, Marketing Manager Sabon Romania.  

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordataambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protecţia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Despre Fundatia Regala Margareta a Romaniei

De-a lungul celor 30 de ani de activitate, Fundatia a dezvoltatnumeroase proiecte in domeniul educatiei, dezvoltariicomunitatii, societatii civile, sanatatii si culturii, proiecte ce si-au adus contributia la reinnoirea spirituala si sociala a Romaniei. Fundatia Regala Margareta a Romaniei este astazi o organizatieneguvernamentala de care sprijina copii, tineri si varstnici prininterventii durabile, bazate pe schimbul de experienta si valoriintre generatii.