Gama de balsam de rufe Sano Maxima Perfume Collection, creata de experti internationali de parfumuri

1
De Gavrila Alina
15 oct. 2019

Sano a lansat Sano Maxima Perfume Collection, o colectie de balsamuri ultra concentrate pentru tesaturi cu parfum intens si bogat, inspirat din natura – pentru tesaturi cu un parfum proaspat, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

Sloganul „Intra in lumea magica a parfumurilor! Maxim de parfumat, maxim de catifelat” este invitatia adresata consumatorilor sa exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection: Soft Silk – inspirat de florile de migdal si atingerea delicata de matase; Blue Blossom – inspirat de briza diminetii racoroase, de apa rece si de florile albastre de primavara; Golden Sunset – inspirat de florile de primavara si de roua diminetii; Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe si Maxima Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelusilor.

Simtul olfactiv este legat de amintirile noastre si ne influenteaza senzatia generala despre lucruri. Folosirea balsamului pentru tesaturi este o intreaga experienta senzoriala: rufele miros placut si devin catifelate.
Sano Maxima invita consumatorii sa exploreze gama de produse accesand link-ul: https://maxima.sanoromania.ro.

Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Metro, Cora, Carrefour, Selgros, Mega Image, DM si in magazinele traditionale cu produse de curatenie, dar si online.
In Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala pentru adulti si bebelusi, produse de curatenie si mentenanta, detergenti pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial. Fondat in 1965, SANO este liderul de piata in preferintele consumatorilor pentru produse de curatenie a casei si de igiena in Israel.

Grupul Sano detine in Romania brandurile de cosmetica Softcare, Careline si Natural Formula.