Givenchy dezvaluie noua varianta a clasicului L’INTERDIT

1
De Gavrila Alina
7 oct. 2018

Noul parfum al casei Givenchy – L’Interdit a fost lansat, de catre NIRAN CO Products, intr-un spatiu al contrastelor urbane, invitand femeile sa isi depaseasca limitele si sa descopere fiorul interzis.

Conceptul de L’Interdit s-a nascut in 1957 sub forma unui parfum creat pentru Audrey Hepburn. In 2018, parfumul L’Interdit spune o poveste cu totul noua. The Thrill of the Forbidden a fost conceptul petrecerii de lansare a parfumului in Romania si i-a provocat pe cei prezenti sa imbratiseze fiorul libertatii si senzatiile interzise prin spatiile tematice puse la dispoziti. De la break room, tattoo room, photo room si pana la confession room, invitatii au avut ocazia sa experimenteze universul indraznet al unui parfum care trezeste dorinta de a sparge tiparele si de a intrece limitele.

De altfel, cei care au ales sa se confeseze au avut surpriza sa-i marturiseasca pacatele lui Razvan Fodor, iar, in camera foto, Vali Barbulescu a fost cel care i-a indemnat sa se dezbrace de inhibitii.

Andreea Esca, Andreea Raicu, Virgil Iantu, Sore, Carmen Negoita, Valentin Butnaru, Adina Buzatu, Adelina Pestritu si Albertina Ionescu s-au aflat printre invitatii care au urmarit in exclusivitate proiectia spotului L’Interdit, care o are in prim plan pe Rooney Mara, una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale.

Cu o compozitie captivanta de flori albe, precum floarea de portocal, iasomie si tuberoza, parfumul este infuzat de note “negre”, de vetiver si patchouli.

L’Interdit este despre incalcarea propriilor limite, despre curaj, feminitate si fiorul pe care ti-l ofera o senzatie interzisa. L’Interdit este parfumul paradoxurilor. In el, lumina imbratiseaza obscuritatea, iar notele florale se contopesc cu acordurile intunecate.

Noul L’Interdit este un parfum indraznet, care reprezinta cheia unei usi care se deschide spre libertate.

Brandul Givenchy se afla de peste 25 ani in portofoliul companiei NIRAN CO Products, importator si distribuitor exclusiv in Romania.

GIVENCHY L’INTERDIT este disponibil in parfumerii incepand cu data de 15 septembrie.

GIVENCHY L’INTERDIT – 440lei ( 50ml, EDP)