GIVENCHY LANSEAZA „MISTER”, O LINIE DE MAKE-UP PE CARE O POTI IMPARTI CU PARTENERUL TAU

1
De Gavrila Alina
10 ian. 2019

Linia de produse universale de make-up Givenchy este reinventata in 2019 prin patru noi item-uri destinate evidentierii frumusetii feminine si masculine deopotriva.

Inteligent, usor de transportat, usor de utilizat si extrem de eficient, fiecare produs din gama Mister are o functie specifica si ajuta orice persoana sa-si evidentieze propriul stil.

Avand texturi inovative care sunt incredibil de usor de aplicat, formule inovatoare si ambalaje moderne si grafice, linia Mister include produse unisex pentru ten si ochi care ofera rezultate naturale.

Mister Instant Corrective Pen

Acest concealer cu rol corector lumineaza zona ochilor, acopera imperfectiunile si reduce semnele de oboseala printr-o singura aplicare.

Are o textura fluida extrem de confortabila si usor de intins. Acest corector cu efect instant este disponibil in patru nuante potrivite diferitelor tonuri ale pielii si poate fi utilizat pentru a obtine diverse niveluri de acoperire.

Rezultatul: o privire mai luminoasa si un ten uniform si perfectionat.

Mister Matifying Stick

Acest produs cu textura transparenta si lejera ofera pielii un efect de matifiere, minimizeaza aspectul porilor si perfectioneaza trasaturile. Acest stick poate fi aplicat inainte de machiaj, ca primer. De asemenea, poate fi purtat in geanta pentru a improspata machiajul pe parcursul zilei.

Rezultatul: un ten catifelat si perfect mat

Mister Healthy Glow Gel

Perfect pentru tenul luminos, acest gel bronzant cu textura transparenta se adapteaza diferitelor tipuri de ten. Microsferele sale sunt rapid absorbite in piele, oferind instant un efect de iluminare care poate fi personalizat in functie de efectul dorit.

Rezultatul: un ten radiant pe toata durata anului

Mister Brow Groom

Gelul de fixare translucid, Mister Brow Groom stilizeaza sprancenele, oferindu-le un aspect suplu si plin de volum. Pensula sa curbata este usor de folosit si evidentiaza privirea.

Rezultatul: Sprancene perfecte pe toata durata zilei.

Colectia Mister va fi disponibila incepand din luna februarie exclusiv in magazinele Sephora.

Mister Instant Corrective Pen – 167 lei

Mister Brow Groom -122 lei

Mister Healthy Glow Gel-186 lei

Mister Mattifying Stick- 181 lei