GRID a deschis un nou magazin in Coresi Shopping Resort Brasov

1
De Gavrila Alina
12 mart. 2022

GRID a deschis magazinul cu numarul 14 din tara, in incinta mallului Coresi din Brasov. Brandul cu 100% capital romanesc pune la dispozitia iubitorilor de articole urbane si streetwear o gama diversificata de articole vestimentare si sneakersi de la branduri de renume international, precum: Nike, Puma, EmporioArmani si multe altele.

Suntem fericiti pentru deschiderea primului magazin din planul de extindere stabilit la inceputul acestui an. In 2022, ne propunem sa inauguram cel putin alte doua locatii GRID, in regiuni cheie ale tarii, pentru a fi mai aproape de toti clientiinostri. Ii asteptam pe brasoveni cu o multime de articolevestimentare, dar si cu cele mai fresh modele de pantofi sport, lansate de branduri cunoscute la nivel global., a declarat co-ownerul Nicolae Popa.

Investitia a implicat costurile necesare amenajarii spatiului, dar si achzitionarii stocului de produse afisat in magazin, suma totalaridicandu-se la nu mai putin de 180.000 de euro. Noua locatieGRID, situata in Coresi Shopping Resort din Brasov, are o suprafata de 100 mp si urmeaza un design minimalist, oferindastfel clientilor o experienta de shopping relaxanta.

Persoanele care locuiesc in zona si nu, numai, sunt asteptate sadescopere multitudinea de produse disponibile, create dupaultimele tendinte ale modei urbane, in magazinul GRID din Coresi Shopping Resort din Brasov. Pentru pasionatii shopping-ului online, articolele streetwear comercializate se regasesc si pe website-ul oficial: www.gridsport.ro.

***
Despre GRID:

Brandul GRID este pe piata din 2018, iar pana in prezent are deschise 14 magazine la nivel national in orasele: Pitesti, Craiova, Galati, Bacau, Targu Jiu, Timisoara, Sibiu, RamnicuValcea, Targu Mures, Bucuresti, Ploiesti, Iasi si Brasov, dar si o locatie deschisa in Sofia, Bulgaria. Conceptul GRID a luat nastere din dorinta de a veni in intampinarea pasionatilor de sport si a celor care vor sa se remarce printr-un stil vestimentar aflat sub amprenta originalitatii. GRID este un brand avangardist, conturat in jurul ideii ca lumea digitala se contopeste cu cea analogica intr-o matrice dedicata stilului streetfashion. GRID este noul limbaj in materie de sneakers si a ajuns deja sub „microscopul” specialistilor.

#CuAtitudine #GRID #TheNewSportCode