HANDS OFF: FOREO ITI DUCE RUTINA DE CURATARE FACIALA LA UN ALT NIVEL CU TEHNOLOGIA DE INFRUMUSETARE

1
De Gavrila Alina
16 mart. 2022

Pe masura ce lumea incepe sa stapaneasca incet, dar sigur, criza de sanatate COVID-19, suntem in continuare constientide modul in care ne atingem fetele, stiind ca nasul, ochii sigura sunt puncte de acces pentru bacterii.

Brand-ul suedezde skin-tech FOREO avertizeaza ca spalarea fetei cu mainilenu doar ca te expune la o gama intreaga de germenidaunatori, dar sunt si foarte ineficiente in curatare.

„Gama originala LUNA de dispozitive de curatare a fetei de la FOREO este incarcata cu pulsatiile patentate T-Sonic ale marcii noastre, oferindu-ti o curatare profunda, dar blanda, pe care pur si simplu nu o poti obtine cu mainile si, pe deasupra, are si masajul specific. Asta nu inseamna ca spalarea fetei cu mainile este gresita, dar daca nu este spalata corect, s-arputea sa-ti expui pielea la murdarie, substante chimice siuleiuri, explica Boris Trupcevic, CEO FOREO.

El continua: Totusi, ceea ce face ca LUNA noastra sa fie cu adevarat unica si de neegalat pentru concurentii sai estesiliconul ultra-igienic din care este fabricat dispozitivul. Siliconul este antibacterian, ceea ce inseamna ca nu gazduieste agenti patogeni, facand practic imposibilatransmiterea germenilor, considerandu-l nu numai cel maieficient mod de a iti spala fata, ci si cel mai sigur.”

Cu o piata globala a tehnologiei de frumusete evaluata la 39,1 miliarde in 2018 si estimata ca va creste la 107,2 miliardepana in 2024, este clar ca multi consumatori se indreaptamasiv catre tehnologia de frumusete in noua era a igienei. In timp ce produsele FOREO, favorizate de pasionatii de frumusete din intreaga lume, nu au nevoie de prezentare, expertii de la Institutul FOREO au transpus tehnologiacomplexa si extrem de sofisticata din spatele renumitei game LUNA in beneficiile utilizatorului pentru a sublinia rolul esentialpe care il joaca pulsatiile T-Sonic in curatare si pentru a mentine pielea sanatoasa, cu un aspect tanar si stralucitor:

Curatare profunda si exfoliere delicata

„T”-ul din „T-Sonic” inseamna transdermic, deoarece acestepulsatii strabat straturile pielii, stimuleaza fluxul sanguin siaduc oxigenul la suprafata, indepartand in acelasi timpimpuritatile prinse in poriceva ce pur si simplu nu poate fi realizat folosind doar mainile.

Exfolierea este esentiala pentru o rutina buna de ingrijire a pielii, totusi, cand vine vorba de pielea moale si delicata a fetei tale, cu siguranta ce e mult, strica. Acesta este motivulpentru care gama LUNA de la FOREO are perii moi din silicon pentru a te asigura ca obtii o curatare blanda, dar maiprofunda decat orice iti pot oferi mainile, lasand bariera pieliiintacta si eliminand in acelasi timp pana la 99,5% din toxineleacumulate (urme de machiaj si exces de sebum).

Stimularea circulatiei

S-a demonstrat ca masajul bland T-Sonic imbunatateste fluxulsanguin cu pana la 450%. Acest lucru este benefic deoareceaceasta microcirculatie sporita aduce oxigen si substantenutritive la suprafata pielii, rezultand o piele sanatoasa si un ten luminos, cu pana la 98% dintre utilizatori raportand ca pielea lor este mai stralucitoare, radianta si cu aspect maisanatos. Desi iti poti masa fata cu mainile, daca este facutincorect, poti ajunge sa iti tragi pielea in jos si sa grabestiprocesul de imbatranire, ca sa nu mai vorbim de pericolul de a deteriora pielea moale si delicata a fetei cu unghiile.

Reducerea aspectului porilor

Problemele cu porii dilatati afecteaza toate genurile si toategrupele de varsta, cu toate acestea, atunci cand este utilizatacorect, tehnologia poate fi o solutie viabila pentru aceastaproblema, precum si un stimulent de incredere pentru multi. Gama LUNA de la FOREO s-a dovedit ca reduce aspectulporilor prin cresterea productiei de elastina si colagen, 98% dintre utilizatori observand ca pielea lor este mai fina si se simte mai moale la atingere – un mic avantaj tehnologic de frumusete pe care mainile tale nu il pot oferi.

Efect de lifting facial

LUNA 3 de la FOREO este un agent dublu, deoarece parteadin spate are un mod de masaj ferm, care utilizeaza pulsatiide intensitate ridicata si scazuta, care ajuta la relaxareapunctelor de tensiune musculara faciala. In acelasi timp, netezeste aspectul liniilor fine si a ridurilor, astfel oferindu-tiun aspect de lifting, observat de 94% dintre utilizatori, care raporteaza o piele mai tonifiata.

Cresterea potentialului de absorbtie pentru produsele de ingrijire a pielii

O perie faciala din silicon de inalta calitate actioneaza ca un stimulent pentru produsele de ingrijire a pielii. Indeparteazacelulele moarte ale pielii pentru a asigura o absorbtie maiprofunda a ingredientelor active din produse, maximizandastfel eficienta serumului si a cremei hidratante. In plus, acesta iti va servi ca instrument perfect pentru a oferi pieliibaza necesara pentru o aplicare fina a machiajului.

Printre cei 3.200 de germeni diferiti ce se afla pe mainilenoastre, exista bacterii daunatoare care pot provoca infectii sipot induce boli. Un germen se poate multiplica de peste 8 milioane de ori intr-o singura zi si, stiind ca aproape 80% dintre agentii patogeni sunt raspanditi de mainile tale, FOREO te indeamna sa-ti elevezi rutina de curatare si sa investestiintr-o perie faciala buna, care va elimina complet pericolul de transmitere a bacteriilor, lasand pielea sanatoasa sistralucitoare in doar cateva minute.

FOREO a revolutionat modul in care gandim despre ingrijireapielii, dar si despre bani, deoarece s-a dovedit a fi o investitiegrozava pe termen lung. Un tratament facial tipic care implicatehnologie de ultima ora poate costa pana la 1100 Lei. O investitie in LUNA 3 costa  aproximativ 900 Lei si, in plus, o cercetare arata ca produsele FOREO inca functioneazaimpecabil chiar si dupa 8 ani de utilizare si arata in continuarela fel de bine si curate ca cele noi, cu o viata extrem de lungaa bateriei. Longevitatea, eficacitatea si siguranta sunt ceea cediferentiaza LUNA originala de la FOREO, o inovatie unica in ingrijirea pielii si prima perie faciala sonica din silicon din lume, de sute de copii si produse contrafacute.

Tinand cont de toate acestea, doar LUNA 3 iti va economisi134.721 Lei in zece ani daca inlocuiesti tratamentele facialelunare scumpe cu acest dispozitiv inteligentaceastaeconomisire uriasa iti poate oferi un avans pentru o casa. De asemenea, iti elimina ora (sau mai mult) petrecuta la salon (plus naveta) in fiecare luna intr-un minut gestionabil pe zi, oferindu-ti o piele frumoasa din confortul propriei case si la o fractiune din cost.

Tehnologia de frumusete remodeleaza aceasta piata a frumusetii, luand experiente superioare de la salon sipunandu-le chiar in mainile tale – acasa. Aceste dispozitiveautonome imbina in mod expert inovatia tehnologica sipersonalizarea cu ani de experienta in ingrijirea pielii pentru aoferi rezultate extrem de eficiente, iar cresterea uluitoare a brand-ului FOREO de la an la an demonstreaza ca multi consumatori recunosc beauty-tech-ul ca fiind viitorulfrumusetii”, concluzioneaza Trupcevic.

Pentru a afla mai multe despre FOREO, brandul de tehnologie de frumusete cu cea mai rapida dezvoltare din lume, si pentru a fi la curent cu cresterea si inovatia viitoare, vizitati www.foreo.com sau urmariti @FOREO.