IMPREUNA daruim zambete de Craciun– Campania ShoeBox a ajuns la a 12-a editie!

1
De Gavrila Alina
11 dec. 2019

Luna decembrie este luna in care facem bine! Pentru al 5-lea an consecutiv, ECCO se alatura ShoeBoxo campanie a solidaritatii, in care cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajuta alti oameni.

De la lansarea ei, campania Shoe Box s-a bazat pe generozitatea clientilor din reteaua magazinelor ECCO si a reusit sa colecteze peste 15.000 de cadouri, care au fost distribuite copiilor din toate regiunile tarii, cu sprijinul partenerilor sociali.

Ca in fiecare an, in perioada 1-15 decembrie, toti angajatiiECCO sunt implicati si sustin voluntar colectarea cutiilor in toate magazinele ECCO. Distribuirea acestora la nivel national se realizeaza impreuna cu fundatiile partenereFundatia RegalaMargareta a Romaniei, Asociatia CONILInstitutul National pentru Sanatatea Mamei si CopiluluiAlessandrescu-Rusescu,Parohia Cojocna Cluj, Asociatia Inimioare Fericite.

Craciunul inseamna, in primul rand, bucurie. Inseamna clipede liniste si zambete, iar noi asta ne dorim. ShoeBox a devenit o campanie foarte draga pentru ECCO, iar fericirea celor mici ne impinge de la spate ca in fiecare an sa devenim tot mai buni sisa reusim tot mai mult. De 5 ani, in luna decembrie, intreagaechipa ECCO este implicata in mod voluntar in acest proiect. Speram ca, si in acest an, impreuna sa facem fericiti cat maimulti copii.Victor Tighinean, Director General ECCO Romania.

Orice persoana care doreste sa daruiasca zambete se poateimplica in aceasta campanie si poate oferi copiilor cu varstecuprinse intre 2 si 18 ani, un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi, urmand ca toate cutiile adunate sa fie distribuite in perioada 16-24 decembrie.

Incepand din anul 2015, in cadrul proiectului ShoeBox, se primesc doar lucruri noi, fara exceptii, pentru a aduce un plus de fericire pentru cei mici.

Craciunul acesta continuam sa oferim zambete! J

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 90 de tari, la peste 2.200 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963, si are peste 21.000 de angajati in intreaga lume.