IN 2022, KOLESTON PERFECT LIGHTS ESTE INOVATIA SUPREMA IN CULOARE

1
De Gavrila Alina
29 mart. 2022

Koleston Perfect Lights by Wella Professionals reprezinta noutatea absoluta la nivel de culoare pentru anul 2022. Cel mai iubit produs de la Wella Professionals duce la rang de arta serviciul de colorare a parului in salon.

Orice este posibil cu Koleston Perfect Lights, firele albe de par sunt date pur si simplu uitarii, culorile sunt high-definition, cu reflexiimultitonale, ultra-precise si stralucire maxima. 

Gratie colorarii parului cu Koleston Perfect, poti obtine cea mai bogata si stralucitoare nuanta creata vreodata. Explicatia? Koleston Perfect inglobeaza tehnologia Ultra Precision ce acopera trei conditii esentiale si necesare pentru a obtine idealul de culoare: culoare uniforma, par sanatos si prevenirea alergiilor.  

Tehnologia Ultra Precision din Koleston Perfect creeazaun mediu controlat in interiorul si in exteriorul firului de par, astfel incat culoarea se dezvolta si actioneaza perfect. Culoarea este formata cu precizie chiar in locul corect, in profunzimea firului de par. Culoarea este multi-dimensionala, reflexiile si tonurile sunt vizibile si fidele culorilor naturale. Riscul formarii de radicali liberi este considerabil redus, legaturile din firele de par fiind astfel mult mai bine protejate. Deterioarea parului in timpul colorarii este considerabilredusa. 

Si asta nu e tot la capitolul noutate, deoarece Koleston Perfect ne dezvaluie doua servicii de colorare in salon absolut senzationale: Mirror Lights si Shadow Lights. 

Cui se adreseaza acestea? 

Mirror Lights este destinat femeilor care vor sa acopere natural radacinile crescute si sa scape de firele albe. Sa aibaun look usor de intretinut, unde culoarea sa primeze. Mirror Lights este un upgrade al serviciului de colorare a radacinilor, pentru acoperirea firelor albe. Este vorba de o culoare un pic mai deschisa spre zona fetei si de o culoare putin mai inchisaspre spate, oferind astfel un rezultat frumos si tineresc, fara ca firele albe de par sa se vada accentuat. Nuantele obtinute prinserviciul de colorare Mirror Lights pot fi din zona Almond Blonde (Blond Migdala). 

La randul lui, cel de-al doilea serviciu de culoare propus de Koleston Perfect Lights, Shadow Lights, aduce in atentie spiritul ludic si mixul multitonal. Mai ales, pe par lung si foarte lung. Shadow Lights transforma tonurilemonocromatice, prin adaugarea de noi dimensiuni si adancimicoloristice cat mai naturale. Contrastul saucomplementaritatea tonurilor vor fi puse in valoare in diferitesectiuni ale parului prin pozitionarea de inalta precizie a suprapunerilor coloristice. Curioasa ce tipuri de nuante potiobtine? Iata: Cinnamon Red (Rosu Scortisoara), Vanilla Blonde (Blond Vanilie), Apricot Blonde (Blond Caisa), Mapple Brunette (Brunet Artar).  

2022 este despre lumina si culoare, este despreKoleston Perfect Lights. 

Pret serviciu colorare in salon – 400 de lei