In martie, sarbatorim frumusetea adevarata cu Dove

Avatar1
De Gavrila Alina
13 mart. 2019

Peste 60 de ani de incredere, autenticitate si frumusete adevarata!

Frumusetea adevarata inseamna sa fii cea mai buna versiune a ta. Autentica. Unica. Adevarata. Fara filtre. Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire, de aceea isi continua misiunea de a inspira femeile sa vada frumusetea ca pe o sursa de incredere, nu de anxietate.

O poza ilustrand idealul feminin, un comentariu negativ, o imagine de frumusete nerealista promovata cu fiecare scroll – toate acesta fac ca increderea femeilor in adevarata lor frumusete sa fie pusa la indoiala. Conform unui studiu recent* Dove, 7 din 10 femei din Romania si-ar dori ca mass-media sa aduca in prim plan frumusetea feminina in toata diversitatea ei, indiferent de varsta, rasa sau greutate.

Sustine si tu frumusetea adevarata si fii o sursa de inspiratie pentru femeile din comunitatea ta – atat online, cat si offline. Fii autentica si unica, fii tu insati! Dove te incurajeaza sa ai incredere in tine si in frumusetea ta adevarata si sa postezi fotografii fara filtre. Fii zi de zi o inspiratie pentru femeile dragi din viata ta.

Iubirea este mai mult decat un sentiment, este cadoul pe care fiecare femeie si-l ofera in fiecare zi!

Frumusetea adevarata vine din interior: din iubirea de sine, din increderea pe care ti-o acorzi, din grija fata de propria persoana. In luna martie, Dove invita toate femeile sa se sarbatoreasca pe ele si increderea in propria frumusete.

Primavara aceasta, ai grija de pielea ta si bucura-te de ingrijirea delicata Dove. Formulele cu ¼ crema hidratanta si agenti de curatare delicati ale produselor Dove, impreuna cu noile ingrediente precum argila, acai, mar sau flori de cires japonez iti revigoreaza simturile si iti hidrateaza pielea, lasand-o fina si catifelata.

In toata luna martie in magazine te asteapta premii de rasfat alaturi de gama completa de produse Dove, si seturile cadou Dove care pot fi cadoul ideal pentru tine sau femeile dragi din viata ta.

Mai multe detalii despre campanie, precum si despre inovatiile pe care Dove ti le-a pregatit in aceasta primavara, le poti gasi accesand https://www.doveclub.ro/sarbatorimfrumusetea/ sau urmarind pagina de Facebook Dove.

Fii alaturi de noi si inspira cat mai multe femei sa aiba incredere in frumusetea lor!
* ”Studiul local despre frumusete si incredere” a fost efectuat de brandul Dove in 2018 pe un esantion de 302 femei cu varsta cuprinsa intre 18-64 de ani si 311 fete cu varsta cuprinsa intre si 10-17 ani