Incepe Festivalul pentru copii Kids Land Fest

1
De Gavrila Alina
16 mai 2019

Weekendul 18-19 mai vine cu activitati “green” pentru intreaga familie. BluParty si Asociatia Culturala Sarang Hanguk ii invita pe parinti si copii la a doua editie a festivalului Kids Land Fest, un eveniment pentru intreaga familie, cu tematica eco-friendly.

Intrarea este libera, iar copii se pot bucura de spectacole de teatru, activitati stiintifice, educative si creative, in timp ce parintii vor descoperi idei noi de parenting si healthy lifestyle.

Parintii care cauta idei de activitati pentru weekendul 18-19 mai sunt asteptati la a doua editie a festivalului pentru copii Kids Land Fest. Pe 18 si 19 mai, in Parcul Bazilescu din Bucuresti, are loc Kids Land Fest – Editia GreenFEST, un eveniment eco-friendly cu intrare libera, dedicat familiei si prietenilor, organizat de BluParty.ro in parteneriat cu Asociatia Culturala Sarang Hanguk.

Evenimentul va raspunde nevoii de distractie, relaxare, cunoastere si constientizare a importantei unui stil de viata sanatos si ii asteapta pe cei mici si cei mari cu doua zile pline de distractie si aventura, precum si multe informatii utile din zona de parenting, dezvoltare personala si stil de viata sanatos.

Festivalul Kids Land Fest este deja la a doua editie – prima a avut loc in Parcul Kiseleff in 2018, cand au participat peste 1500 de copii si parinti pe zi. Editia de debut a avut ca tematica supereroii, atat de indragiti de cei mici. Chiar daca tematica s-a schimbat, “supereroii” sunt prezenti si anul acesta la Kids Land Fest, insa nu poarta cape, iar superputerea lor este aceea de a-i distra pe copii. Ei au pregatit spectacole de teatru, improvizatie si magie, Yoga si miscare in aer liber, demonstratii de dans si concursuri cu premii.

Ce activitati include programul Kids Land Fest 2019?

BluParty, organizatorii de super petreceri pentru copii, le-au pregatit micutilor spectacole cu experimente stiintifice, dar si un spectacol de teatru interactiv, Kids Mim Show, in care copiii se vor putea implica activ in poveste, trecand din rolul de spectator in cel de artist.

Copiii vor putea dansa pe ritm de muzica alaturi de Clubul Sportiv Boom Boom, care va sustine un spectacol de dans, direct de pe scena Romanii au talent. Orice program de divertisment are nevoie de un numar de magie, asa ca magicianul Cristian Denis ii va surprinde pe cei prezenti la festival cu un spectacol de iluzionism.

Nu vor lipsi nici atelierele de creatie menite sa incurajeze creativitatea si sa dea frau liber imaginatiei copiilor si adultilor deopotriva. De la ateliere de olarit, pictura pe apa si creatie florala pentru copii, pana la ateliere de Henna, Amazing Craft for Kids, Pictura pe fata, Modelaj din baloane, programul celor doua zile cuprinde multe surprize pregatite de Blu Party si Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk. Parintii se pot distra si ei cot la cot cu cei mici, pentru ca activitatile sunt gandite sa fie pe placul copiilor, dar si al adultilor. Cei prezenti la eveniment pot avea parte de o experienta interactiva in Photo Booth-ul oferit de Camera Luminoasa, de unde pot pleca acasa cu o amintire sub forma unei fotografii magnetice.

Dupa “munca“ si rasplata. Copiii si parintii lor isi vor putea rasfata papilele gustative cu bunatati aduse special pentru acest eveniment de Walachia, Produse de Cooperativa, Dr. Avraham – produse naturale si ecologice romanesti, Bistro Dorobanti si ale sale bucate traditionale gatite cu grija si pricepere. Da Fud Dudes si Bufy’s sunt si ei pregatiti sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi cu ale lor preparate. Din oferta gastronomica a festivalului nu lipsesc nici influentele asiatice, pentru ca Green Bamboo aduc delicioasele lor paste si noodles la wok.

Butoiul cu inghetata ii ademeneste si in acest an pe participantii la Kids Land Fest cu a sa inghetata preparata din ingrediente naturale. Pentru pasionatii de dulce, Lara Sweets reda rafinamentul dulciurilor artizanale sanatoase. Energia si vitalitatea parintilor dar si ale copiilor sunt asigurate de cafeaua si fresh-urile de la Coffee Bike Romania.

Cei ce nu vor sa plece acasa cu mana goala, pot sa faca o plimbare pe Aleea Expozantilor, unde vor descoperi produse handmade pentru casa si familie,lucrate cu talent si migala de catre cei mai priceputi artizani, dar si produsele Pharma Care si Sapun de Marsilia dedicate frumusetii si ingrijirii pielii.

Kids Land Fest – GreenFEST este un eveniment ideal pentru un weekend in familie, in care copiii se vor distra pe cinste cu activitati recreative si educative, iar parintii vor descoperi idei noi de parenting si healthy lifestyle. Join the GreenFEST alaturi de Asociatia Sarang Hanguk si BluParty pe 18 si 19 mai in Parcul Bazilescu si da startul la distractie!

Intrarea la eveniment este libera. Un eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 1/ADP.