Inelele pentru par – un must-have in sezonul festivalurilor

1
De Gavrila Alina
19 iul. 2021

Este oficial! Inelele pentru par sunt cea mai cool modalitatepentru a-ti accesoriza look-ul de festival, iar daca nu ne crezi, afla ca Ariana Grande, Kim Kardashian si Katy Perry se numara printre vedetele care au abordat acest stil in coafurile lor boho.

Daca te simti pregatita sa incerci acesttrend indraznet si rebel, specialistii Wella Professionals vin in ajutor cu patru sugestii de a adopta aceste accesorii in coafurile tale din aceasta vara.

Jumatate de par prins

De ceva vreme, coafurile care mizeaza doar pe prinderea uneijumatati din par prins au inceput sa faca furori. Un atuu in plus? Pe fiecare parte, poti adauga inele pentru par, la o distanta egala. Finiseaza look-ul cu ajutorul spray-ului Wella Professionals EIMI Flexible Finish pentru o sustinere indelungata. Go girl!

Aura

”Impletiturile tip aura sunt si ele pe val, iar, daca vrei sa leadaugi un plus de effect, foloseste inelele pentru par”, tesfatuieste stilistul Wella Professionals, Mihai Badin. Dacainitial, pare un look mai rebel, vei vedea ca rezultatul va fi de fapt unul extrem de romantic. Adauga mai multa textura si un finish mat cu EIMI Dry Me.

Impletituri cu bijuterii

”Vrei un aer de printesa moderna? Atunci, adauga bijuteriiimpletiturilor boho. Sfatul nostru? Mizeaza inca o data pe inelelespeciale pentru par. Sunt ideale, usor de manevrat si creeaza un effect splendid. Daca vrei o textura mai dezordonata, atuncifoloseste-te de spray-ul de texturare EIMI Ocean Spray.

Rock n roll

Lasa parul drept si adopta doua impletituri rebele in varfulcapului pe care sa le vei uni intr-un coc. Plaseaza inelele pentrupar pentru a crea un efect rock n roll. Pentru extra stralucire sisustinere, EIMI Glam Mist este raspunsul. In plus, te protejeazade efectele razelor UV asupra firului de par.