Intra in Club Krups si castiga premii garantate!

1
De Gavrila Alina
8 oct. 2021

In fiecare dimineata iti incepi ziua cu o cafea buna, aromata sisavurezi fiecare moment de liniste si relaxare, inaintea uneizile aglomerate. Acum ai un motiv in plus de bucurieKrupslanseaza platforma dedicata iubitorilor de cafea, Club Krups! Te asteptam cu surprize si beneficii exact pe gustul tau!  

Cumpara un espressor automat si Krups tepremiaza!

Krups te invita sa te alaturi pasionatilor de cafea si sa te inscriiin Club Krups, unde poti sa castigi unul dintre cele peste 400 de premii puse in joc.

Ce trebuie sa faci? Simplu!

Cumperi orice espressor automat Krups pana la data de 19.01.2022
Intri pe https://krups.ro/club, iti creezi cont si inscriifactura/bonul cu produsul achizitionat pana in data de 21.01.2022
Esti inscris automat in cursa premiilor Krups!

Ce poti castiga?

In fiecare luna, primii 100 de membri care isi inscriufactura/bonul in Club Krups primesc garantat un pachet de cafea Julius Meinl, de 1 kg si un voucher de 20% reducerela urmatoarea achizitie a unui produs similar din gama Meinl. Reducerea este valabila pentru produsele Julius Meinl din categoria boabe si se aplica la pretul afisat in paginahttps://juliusmeinl.ro/shop/.

Iar daca vrei sati savurezi cafeaua in liniste si sa scapi de grija curateniei, unul dintre cele cinci aspiratoare robot Rowenta X-plorer Serie 95 Total Care poate fi al tau, printragere la sorti, la sfarsitul campaniei.

Surprizele Krups continua! Inscrie espressorul tau din gameleIntuition sau Barista pe Club Krups si beneficiezi automat de 1 an de extra garantie.

Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul campaniei aici.

Arome intense pentru diminetile tale

Bautura favorita este ca un rasfat zilnic de care ai vrea sa tebucuri mereusi este de inteles, atunci cand este preparata la espressorul tau Krups.

Lasate ghidat de Krups Intuition Preference+ pentru a obtineo cafea asa cum iti doresti de fiecare data datorita ecranuluidigital, ce ofera acces catre optiunile de personalizare a bauturii. Fie ca alegi cappuccino sau un espresso, gustul estedesavarsit!

Rasfata-te cu arome imbietoare, bucura-te de fiecare clipa siintra in universul Krups

Despre Krups

Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. BrandulKrups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipeleproprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si saofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.