KOLESTON PERFECT LIGHTS SETEAZA CULORILE LUI 2022 – COMFY BEIGE & REDS

1
De Gavrila Alina
7 apr. 2022

In acest an, mai mult decat oricand avem nevoie de lumina. Suntem avizi de soare, de caldura. In sezonul de primavara – vara, femeile aleg culoarea ca o declaratie de identitate. Culoarea este o trambulina de stare, care te ajuta sa fii bine si sa daruiesti mai mult bine celor din jur. 

 Wella Professionals se alatura noului trend de stare prin intermediul Koleston Pefect Lights si dicteaza un sezon de primavara vara plin de pozitivism si de stralucire. 

Dupa multi ani in care nuantele reci si cenusii se impuneau pe podiumurile de moda, acum, look-urile moderne imbratiseazanuantele calde. Rosul cupru sau bejul confortabil sunt culori ce pot fi observate in acest sezon in look-ul celebritatilor.  

Return of Reds 

Dua Lipa, Ciara, Emma Chamberlain, Gigi Hadid si Ashley Benson – care s-a confesat pe Instagram ca ea „intotdeauna si-a dorit sa fie roscata” – sunt doar cateva dintre celebritatile care au hotarat sa sparga gheata in acest sezon si sa isi vopseasca parul in rosu. 

Pastreaza vibrante tonurile de cupru si de rosu cu linia de ingrijire ColorMotion+. Cea mai puternica linie Wella de protectie a culorii, ce pastreaza stralucirea vibranta si parul puternic. Tratamentul ColorMotion+ contine agenti de legatura WellaPlex, care ajuta la reconstruirea legaturilor din firele de par, pentru ca parul sa fie mai puternic, mai catifelat si reflexiile culorii sa fie stralucitoare.

Comfy beige 

Tricotaje haute couture si luxury cocooning. Obsesia acestuisezon sunt tricotajele bej care asigura confortul si creeaza, in acelasi timp, o silueta sexy. Aceasta este o culoare prin excelenta 

confortabila si este si nuanta preferata de vedete pentru parul lor. 

Parul mai fin la textura si decolorat are nevoie de multaatentie. Gama de ingrijire Fusion ofera cu pana la 95% mai multarezistenta parului impotriva ruperii. Produsele ofera instant ingrijire de lunga durata. Un ritual de regenerare a parului printehnologia Silksteel™. Inspirata de una dintre cele mai puternicefibre din lume, panza de paianjen, formula inovatoare Fusion Silksteelcontine lipide si amino-acizi din matase. Acestcomplex de ingrediente active penetreaza firul de par pana in cortex si il repara instant, prevenind ruperea ulterioara. Chiar sicel mai deteriorat par se va simti proaspat, revigorat, moale, elastic si rezistent.

Aceste propuneri actuale de culoare pot fi realizate cu KolestonPerfect si cu noile tehnici de colorare Mirror Lights si Shadow Lights: arta utilizarii culorii pentru a crea nuante multi-dimensionale. Cele doua servicii noi de la Koleston Perfect creeaza culori high definition, reflexii multitonale, ultra-precise sistralucire maxima. 

Mirror Lights este un upgrade al serviciului de colorarea radacinilor, pentru acoperirea firelor albe. Este vorba de o culoare un pic mai deschisa spre zona fetei si de o culoare putinmai inchisa spre spate, oferind astfel un rezultat frumos sitineresc, fara ca firele albe de par sa se vada accentuat.

Shadow Lights este un upgrade al serviciului clasicde suvite. Un pas inainte de la suvitele monocrome, care pot avea un aspect de dungi vizibile. Lucreaza cu o nuanta maiintensa la culoarea de baza si creeaza accente de culoare, care se complementeaza unul pe altul. Astfel, se obtin tonuriinchise si deschise, care se imbina frumos in par.