Kylie Skin by Kylie Jenner – La Douglas din 22 mai

1
De Gavrila Alina
26 mai 2020

Misiunea lui Kylie este sa aduca la indemana tuturor rutina sa personala de ingrijirea a pielii printr-o serie de produse sigure, accesibile si eficiente, care pot fi utilizate atat de femei, cat si barbati de toate varstele.

Viziune

Viziunea lui Kylie este aceea de a educa, inspira o intreaga generatie de tineri printr-o mantra a ingrijirii de sine si de a le furniza acestora o linie de produse de ingrijire care sa devina parte a vietii lor zilnice in urmatorii ani. Concentrandu-se pe o piele ingrijita ca baza a unui machiaj reusit, Kylie doreste sa schimbe modul in care tinerii se gandesc la pielea lor.

Despre Kylie Skin

Kylie Jenner a creat linia sa de produse de ingrijire Kylie Skin de la zero, lansandu-si prima colectie pe 22 mai 2019. Scopul lui Kylie a fost acela de a crea o linie accesibila de produse de ingrijire sigure si eficiente pentru oamenii de toate varstele.

Linia de baza, care s-a epuizat in cateva minute de la lansare, contine 6 produse care fac parte din ritualul zilnic de ingrijire al lui Kylie – spuma de curatare faciala, scrub cu nuca, hidratant facial, crema pentru zona din jurul ochilor, toner cu lapte de vanilie si ser cu vitamina C.

Toate produsele sunt cruelty free (nu sunt testate pe animale) si au formulare vegane, nu contin gluten, sulfati si parabeni si sunt testate dermatologic. Dupa lansarea liniei de ingrijire de baza, Kylie a lansat in iulie 2019 si linia de vara pentru ingrijire corporala si lucreaza la inca o linie de produse extraordinare pentru 2020.

Kylie Skin este disponibil la Douglas si pe douglas.ro de pe 22 mai 2020