LA ANIVERSAREA DE 23 DE ANI, OTTER DISTRIBUTION SARBATORESTE CU 40% REDUCERI IN CADRUL OTTER DAYS

1
De Gavrila Alina
10 oct. 2020

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 23 de ani de existenta pe piata din Romania cu reduceri de pana la 40% pentru o selectie de branduri din portofoliul companiei, in toate magazinele grupului: TEZYO, SALAMANDER, ALDO, CLARKS precum si online pe otter.ro.

Campania se desfasoara in perioada 1- 25 octombrie, prin zilele special dedicate OTTER DAYS.

Grupul Otter Distribution este azi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata retailului de incaltaminte cu o prezenta pe piata locala de 23 de ani. Compania si-a inceput activitatea in 1997 prin reprezentarea si distribuirea de branduri internationale pe piata locala. In anul 1999 a fost deschis primul magazin Otter, iar incepand din 2002 a inceput extinderea retelei. In 2020, la 23 de ani de prezenta pe piata din Romania, reteaua de magazine OTTER DISTRIBUTION numara 68 de magazine, grupul detinand: 36 magazine Tezyo, 22 magazine Salamander, 6 Aldo, 1 Clarks si 3 magazine outlet.

Pentru ca o astfel de aniversare nu ar fi fost posibila fara sustinerea constanta a unei baze de clienti fideli, in perioada 1 – 25 octombrie, OTTER DISTRIBUTION ofera tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum si in online pe otter.ro , reduceri de pana la 40% la o selectie de produse din colectia de toamna- iarna de incaltaminte si accesorii, pe care le puteti descoperi in magazinele grupului.

Pentru toamna anului 2020, magazinele din reteaua Otter Distribution vin cu o selectie diversa din punct de vedere stilistic, autentica si potrivita nevoilor de sezon. Ca in fiecare an, selectia propusa vine in intampinarea nevoilor consumatorilor, pune accentul pe varietate, utilitate, calitate, confort si le imbina cu reperele estetice ale sezonului, trendurile si piesele statement. In selectia fashion se regasesc cele mai importante tendinte, printre care se numara varfurile patrate, pielea lacuita si colorata sau tocurile geometrice, cat si piese indispensabile sezonului, precum: botine de inaltime medie, ghete elegante si cizme inalte la branduri deja consacrate din portofoliul TEZYO, precum Epica, Image, Aldo, Ara. Colectia casual – sport este compusa din brandurile deja consacrate: adidas, Nike, Pepe Jeans, Le coq sportif, Pepe Jeans, Skechers si Gryxx. Pentru barbati, selectia include variante elegante si sport, ideale pentru barbatul modern, precum  si modele de la branduri de renume, precum Armani si Hugo Boss. Variantele casual – sport sunt si preferatele barbatilor si sunt reprezentate de o selectie de branduri consacrate, precum: Pepe Jeans, Skechers, adidas, Nike, New Balance. Anul acesta, pantofii Otter aduc un suflu nou prin designul fresh si inedit, care se poate observa acum si in randul celor mai elegante modele, care au imprumutat din utilitatea pieselor sport, devenind mai usor de integrat in tinute smart-casual si extrem de versatile in orice combinatie. Colectia Gryxx pentru barbati continua sa exporeze zona sport-utilitara cu variante de incaltaminte sport, moderna si actuala.

Discounturile se aplica in toate magazinele din reteaua OTTER DISTRIBUTION: Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum si online pe www.otter.ro.

 

Despre Otter Distribution

In Romania, OTTER DISTRIBUITION este prezent in toate locatiile-cheie din marile orase, in marile centre comerciale, ingloband 68 de magazine in Romania. Din acestea fac parte: Tezyo cu o retea de 36 magazine multibrand in Romania, 2 magazine Salamander,  6 magazine Aldo,  1 magazin Clarks si 3 outleturi. De asemenenea, principalele  branduri de magazine sunt reprezentate si de shop-uri online.

OTTER DISTRIBUITION ofera o selectie de branduri internationale, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss, Adidas, Rieker, Flavia Passini, Gryxx si Salamander. In fiecare dintre magazinele din reteaua OTTER DISTRIBUTION se regasesc pantofii potriviti oricarui stil sau oricarei ocazii, dar si accesorii care sa completeze perfect fiecare tinuta, pentru toata familia.

Pentru mai multe informatii, acceseaza www.otter.ro, www.tezyo.ro, www.salamandershop.ro si  www.aldoshoes.com.ro sau/si conturile de Social Media pe Facebook si Instagram.