La DELTA STUDIO luxul devine surprinzator de accesibil de Black Friday cu reduceri de pana la 70%!

1
De Gavrila Alina
12 nov. 2021

Delta Studio isi propune sa ii faca pe oameni fericiti prin design interior inclusiv de Black Friday. Au pregatit reduceri promotionale de pana la 70% la peste 400 de produse smart luxury din portofoliul Delta Studio.

Profita de ocazie si alege finisaje, obiecte sanitare, piese de mobilier si decoratiuni de inalta calitate de la furnizori de top din intreaga lume la preturi mult mai accesibile. Oferta de produse Delta Studio este constant aliniata ultimelor tendinte globale in amenajari interioare, portofoliul fiind in permanenta actualizat cu ultimele colectii si inovatii lansate de parteneri. Astfel, ai siguranta ca orice produs vine cu un design modern ce indeplineste criteriile actuale de estetica si functionalitate.

Unul din elementele cheie ale conceptului smart luxury – lux abordat cu inteligenta, pe care Delta Studio il propune pe piata romaneasca, este procesul de optimizare. Black Friday reprezinta o oportunitate pentru cei care doresc sa isiamenajeze casa cu un buget optimizat, la un raport calitate pret acum si mai bun.

Informeaza-te din timp si pregateste-ti pana de Black Friday lista de dorinte cu produse pe website-ul Delta Studio. Poti sate inspiri din ideile de amenajare concepute de propria echipade arhitecti si de arhitecti colaboratori cu produse din portofoliul Delta Studio. Daca iti rezervi un loc aici, vei fi printre primii care afla de lansarea oficiala a ofertelor. Nu uita, ofertele bune se epuizeaza rapid!

Pentru produsele care nu fac parte din campania Black Friday,Delta Studio ti-a pregatit o surpriza unica: un discount de 10% pentru orice produse achizitionate in magazinele Delta Studioin perioada 12 – 15 noiembrie (exceptie fac produsele care sunt deja reduse sau se afla intr-o alta promotie). Discount-ul se acorda atat pentru produsele din stoc, cat si pentru orice comanda plasata in aceasta perioada pentru produse care nu se afla pe stoc sau care se realizeaza pe comanda.

Colectii ale designerilor internationali precum Karim Rashid, Marcel Wanders, Patricia Urquiola si alte produse premium din portofoliul Porcelanosa, Kerama Marazzi, Laufen,  beneficiaza in exclusivitate in acest weekend de un discount promotional.

Campania este valabila in perioada 12 – 14 noiembrie atat online, cat si in showroom-urile Delta Studio. Discount-ul general de 10% este aplicabil exclusiv in showroom-uri timp de 3 zile: vineri, sambata si luni (12, 13, 15 noiembrie). Produsele din campanie se livreaza gratuit oriunde in tara.

Relax and enjoy Black Friday!