La Veranda Mall esti chic cu un buget mic

1
De Gavrila Alina
31 ian. 2019

La Veranda Mall au inceput reducerile de sezon, iar discounturile ajung pana la 90% la cele mai multe branduri din centrul comercial. Pe durata intregii campanii, clientii vor putea achizitiona produse de calitate, din colectiile toamna-iarna, la preturi foarte avantajoase.

Cei care au rezistat tentatiei de a nu risipi intregul buget pentru sarbatorile de iarna pot cumpara in urmatoarea perioada haine si incaltaminte la jumatate sau sfert de pret. Astfel, o tinuta completa casual, sport, office sau de ocazie poate fi cumparata cu preturi intre 149 si 284 lei.

Veranda Mall iti propune 4 combinatii de tinute chic cu un atat de buget mic:
Prima tinuta, usor de purtat la o iesire cu prietenii in mall, este formata dintr-o rochie C&A (20 lei), o camasa Colin’s (70 lei) si o pereche de pantofi sport Deichmann (59 lei) este in valoare de 149 lei.

Cea de-a doua tinuta, colorata si vesela, s-a ridicat la suma de 182 lei si este compusa din fusta (70 lei), bluza (50 lei), esarfa (20 lei), toate de la magazinul Orsay. Accesorizate cu botine de la CCC (42 lei).

A treia tinuta, este una chic pentru birou, care costa doar 241 lei. Aceasta este formata dintr-o rochie (80 lei) si un sacou (60 lei), ambele de la H&M, precum si o geanta eleganta (42 lei), tot H&M si pantofi stiletto de la Deichmann (59 lei).

Cea din urma tinuta a fost una potrivita pentru evenimentele speciale. Mai exact, o rochie Bizzar Boutique (120 lei), la care s-au adaugat o pereche de cizme (114 lei) si geanta (48 lei), ambele de la Deichmann. Costul acesti tinute este de 284 lei.

Acesta este momentul potrivit pentru un refresh in garderoba mai ales ca gasesti tot ceea ce-ti doresti la Veranda Mall, cu un buget mic.

In campania de reduceri din Veranda Mall sunt implicate in special magazinele de fashion, printre care C&A, H&M, Orsay, Bizzar Boutique, Colin’s, Amos, Morris Alexander, Sevda, Jolidon, Penti, Triumph, CCC, Tabor, Decimas, Decathlon, Momento Style, Pepco, LC Waikiki, Lasardo Gioielli, Deichmann, Salamander, Veer, Gifts Avenue by Euroice.

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati inchiriabili si o zona verde de 15.000 mp. Printre chiriasi se numara Carrefour,Colin’s, H&M, CCC, Decathlon, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, WorldClass, Optiblu, Sensiblu,KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.

Website: https://verandamall.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/verandamall.ro/