Let you Inner Light Shine! Colectia de Craciun de la Sabon a fost lansata intr-un cadru de poveste!

Avatar1
De Gavrila Alina
20 nov. 2019

Palatul Noblesse a fost gazda unei povesti scrise fila cu fila, cu arome si eleganta: lansarea Colectiei de Craciun de la Sabon. Sub ideea de ”Discover your Inner Light”, evenimentul a reunit jurnalisti, influenceri si vedete care s-au lasat cuceriti de magia momentului, creat special pentru a atinge orice inima.

Shiny Spice – Povestea din spatele noii arome de sarbatoare

 Ca in fiecare an, calendarul de sarbatori este plin cu petreceri cool, iar tot ca in fiecare sfarsit de an, Sabon isi surprinde prietenii cu o colectie dedicata lor, celor care isi doresc sclipiri de aur, in cele mai simple, dar si eclectice detalii.

La final de noiembrie, Palatul Noblesse a fost gazda unei povesti scrise pentru voi, cei care iubesc Sabon si se lasa cuceriti de fiecare aroma in parte.  MC-ul evenimentului, Anca Serea, i-a invitat pe participanti sa descopere comorile pe care Sabon le-a pregatit cu ocazia noii colectii.

 ”Ne-am dorit ca intreaga colectie de Craciun sa se focuseze pe ideea de magie, de frumuseste interioara pe care dorim sa o evidentiem. Fiecare dintre noi are un spark, o lumina, ca o comoara pe care deseori o ascundem, tocmai de aceea, ne dorim ca prin ceea ce facem zi de zi, sa ajutam frumusetea sa vorbeasca si sa atinga orice inima.

Pentru aceasta colectie, Shiny Spice a fost hero product-ul conceput pentru a o innobila, dezvaluind misterul si feminitatea. Este o colectie care, in primul rand, ne reprezinta si la care tinem foarte mult.a spus Adina Lupascu, Network Manager Sabon.

Printre participanti, s-au aflat: Simona Patruleasa, Cristina Mihaela Dorobantu, Nicole Cherry, Diana Munteanu, Anca Serea, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Geanina Ilies, Amalia Enache, Majda, Diana Dumitrescu, Patrizia Paglieri, Roxana Blagu, Ioana Voicu, Monica Colceriu, Alexandra Ungureanu si multi altii.

Produse in editie limitata 

In exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON a lansat produsele sale cele mai vandute, acum cu un design special, in editie limitata.

Exfoliantul de corp, Lotiunea de Corp, Ulei de dus, Unt de maini, Bulgare Mineral, Sapun Solid, Aroma de camera, Lumanare parfumata, Odorizant pentru masina, gentute pentru cosmetice, sunt disponibile pe www.sabon.ro , dar si in magazine unde atmosfera de ”Inner Light” este gata sa te cucereasca de la prima aroma.