L’OCCITANE – POVESTEA RESPECTULUI PENTRU PLANETA

1
De Gavrila Alina
20 apr. 2022

Un brand inspirat din dragostea pentru natura si din traditiile provensale, L’OCCITANE celebreaza planeta si resursele sale in fiecare zi.

Respectul L’OCCITANE pentru natura este o promisiune exprimata prin fiecare pas al ecosistemului sau, acest lucru reflectandu-se in valorile si angajamentele companiei.

L’OCCITANE capteaza magia naturii in produse unice de ingrijire a tenului, a corpului, a parului, in parfumuri create din cele mai pretioase si eficiente ingrediente naturale, dar si produse pentru casa, ideale pentru momente unice de relaxare.

De peste 40 de ani, L’OCCITANE valorifica si protejeaza comorile ascunse in lumea plantelor din Provence
In mod natural, unei companii care iubeste natura, ii pasa de conservare si durabilitate. L’OCCITANE foloseste ingrediente trasabile, obtinute din surse sustenabile, asigurandu-se ca plantele sunt cultivate si recoltate fara a afecta mediul sau biodiversitatea.

Printre numeroasele noastre actiuni, am lansat prima plantatie de imortele ecologice din Corsica, am contribuit la readucerea migdalilor in Provence si depunem eforturi pentru a proteja lavanda provensala, care este amenintata de schimbarile climatice. In plus, ne-am implicat in plantarea de garduri vii, promovarea plantelor locale si protejarea soiurilor vechi si rare.

Angajamente in ceea ce priveste natura: Reducerea Deseurilor si Respectarea Biodiversitatii
Oferim un serviciu de reciclare in multe dintre magazinele noastre din jurul lumii, vindem rezerve si ne straduim sa ne facem ambalajele cat mai ecologice posibil. Scopul nostru: sa ne asiguram ca 100% din flacoanele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclat pana in 2025.

Produsele L’OCCITANE au la baza extracte naturale si uleiuri esentiale, texturi senzoriale si arome delicioase ce te poarta intr-o calatorie luxurianta a simturilor, oferindu-ti o stare de bine si momente perfecte de rasfat. Astfel, fiecare esenta din produsele noastre ascunde o poveste adevarata, o amintire, o emotie, o surpriza, o bucurie, respectand in acelasi timp, natura si resursele oferite de planeta.

#RespectNature #LOccitane