MAISON DES CHEFS, PRIMUL RESTAURANT CONCEPT MEGA IMAGE

1
De Gavrila Alina
13 mart. 2019

Un singur loc, mai multe experiente si concepte culinare noi. Mega Image a deschis Maison des Chefs, primul restaurant concept propriu, care aduce pentru prima data in acelasi spatiu chefi pasionati sa experimenteze liber, alaturi de gusturi noi, de la vinuri alese asortate cu branzeturi pe masura, la patiserie fina si cafea de specialitate.

Astfel, incepand cu 8 martie 2019, Maison des Chefs ii invita la noi experiente culinare pe toti cei dornici de descoperiri, intr-un spatiu cu design contemporan minimalist si atmosfera urbana, situat in zona Floreasca din Bucuresti, in noua cladire Agora, la etajul 1.

„Extinderea Mega Image in zona de gastronomie vine ca o continuare naturala a ceea ce stim noi sa facem cel mai bine – sa punem in valoare ingredientele si produsele de calitate, iar Maison des Chefs le aduce in prim plan prin preparate semnate de chefi pasionati si prin cornerele concept Fromagerie si Wine Gallery. Consolidam astfel dezvoltarea noastra in directia unei experiente culinare complete, Maison des Chefs este despre inspiratie sa traiesti cum iti place”, afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.

Conceptul este o inovatie in industria de retail si a fost creat pornind de la tendintele internationale de a transforma spatiul clasic al magazinelor in zone multifunctionale, cu mult mai mult focus pe experiente si pe transformarea modului de a face cumparaturi.

„Maison des Chefs este cel mai nou concept Mega Image la care am ajuns in mod firesc in efortul nostru continuu de a oferi experiente si concepte inedite, de a ne reinventa, de a depasi spatiul magazinelor si de a ramane aproape de consumatorii nostri in momentele importante si in modul lor de viata. Este locul in care vii sa incerci si sa te inspiri din retete pregatite chiar sub ochii tai de chefi pasionati, pe care le servesti direct la masa, in care te conectezi cu prietenii si descoperi gusturi noi pe care le poti lua si acasa. Un loc in care revii mai mult ca sigur, un loc de interactiune sociala”, spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare si sustenabilitate Mega Image.

Maison des Chefs debuteaza cu chef Alex Iacob, care semneaza retetele din meniul Casual Bistro, un mix de gusturi creat din ingrediente proaspete, care pune accent pe originea si povestea fiecarui preparat. Pasionat de bucataria avangardista, Alex Iacob are deja o colaborare cu Mega Image pentru gama de produse ready meal Mega Apetit by Chefs, precum si pentru Le Boucher.
Meniul este complet si acopera toata gama de preparate, de la aperitive, la supe, feluri principale si desert. Toate ingredientele folosite la prepararea retetelor din meniu provin din gama de produse Mega Image.

Maison des Chefs ii va intampina pe vizitatori intr-o atmosfera calda si prietenoasa, in care sunt integrate natural patru cornere speciale, fiecare cu noi povesti si gusturi de descoperit: Casual Bistro, care aduce in Maison des Chefs o selectie speciala de preparate, Arc Bakery, corner deschis in premiera in Mega Image si un brand recunoscut pentru panificatia artizanala si patiserie fina, Fromagerie cu o selectie de 135 de tipuri de branzeturi speciale, Wine Gallery cu o selectie de peste 200 de vinuri recunoscute in intreaga lume.

Conceptul de design al spatiului este construit in jurul elementelor naturale, care vorbesc despre origini, simplitate si autenticitate. Astfel, toate elementele de design interior si décor au fost create si realizate de brand-uri romanesti cu materiale locale: design-ul de interior este semnat de Lama Arhitectura, vesela de servire este creata de Farfuria Ceramic, iar mobilierul spatiului este creat si produs de UbiKubi.

Un spatiu in care conceptele sunt interconectate, un loc reinventat si pregatit pentru a oferi experiente noi, Maison des Chefs isi asteapta vizitatorii zilnic de la ora 10:00 pana la ora 22:00, in Agora Floresca (Calea Floreasca 111 – 113, etaj 1).

Despre Mega Image
Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 677 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.