Marelbo lanseaza colectia pentru copii din sezonul toamna – iarna 2019/2020

1
De Gavrila Alina
5 oct. 2019

Marelbo Romania, un producator local care detine cea mai mare fabrica de incaltaminte din Romania anunta noua colectie destinata copiilor pentru sezonul toamna-iarna 2019/2020.

Noua colectie aduce in prim plan notiunea de simplitate la care se adauga cromatica specifica sezonului si se bazeaza pe identitatea nationala a romanilor care trebuie adusa in prim plan la fiecare inceput de drum, mai ales la un nou an scolar care ii intampina pe micutii nostri cu multe provocari, dar si pe parinti.

„Stim cat efort depun parintii in a-i imbraca pe cei mici, fie ca ii pregatesc de gradinita, scoala sau de o iesire de seara. De aceea, inclusiv incaltamintea trebuie sa fie in ton cu vestimentatia generala, cu starea de spirit si locatia petrecerii timpului. Principalul nostru tel este de a-i incuraja pe romani sa foloseasca produse traditionale si astfel sa sprijine economia locala“, declara Ionut Bobu, CEO Marelbo.

Marelbo propune o paleta variata de culori inspirata din traditiile romanesti pornind de la culori simple negru, lac bordo, lac negru, pudra combinat, indigo pana la culori combinate (negru combinat, indigo si alb, indigo si bordo, indigo si maro, negru si gri).

Colectia pe care designerii Marelbo o propun copiilor si parintilor are la baza semnificatia lunii septembrie – implicit toamna care este un sezon cu multa influenta asupra starii de spirit a oamenilor. Echinoctiul reprezinta un moment care marcheaza schimbarea anotimpurilor cu un echilibru complet, un element pe care il regasim in colectia Marelbo si care ar trebui sa se regaseasca in toata vestimentatia generala.

Intreaga colectie de incaltaminte destinata copiilor este din piele naturala si permite un confort sporit datorita materialului de calitate, a modelului dar si a traditiei indelungate a companiei Marelbo de a realiza pantofi inca din anul 1984. Preturile sunt de producator atat in magazinele fizice din toata tara cat si in magazinul online.

Incaltamintea Marelbo a noii colectii dedicata copiilor este potrivita utilizarii in activitatile scolare dar si in petrecerea timpului cu familia, de la iesiri in parc, deplasari montane, mersul la bunici sau la un pranz de duminica cu familia.

Noua colectie este disponibila in cele 55 de magazine Marelbo localizate in toata tara dar si in magazinul online https://marelbo.com/ro/

Despre Marelbo Romania

Marelbo Romania este un producator local care detine cea mai mare fabrica de incaltaminte din Romania, localizata in Vicovu de Sus, din judetul Suceava. Marelbo produce numai incaltaminte din piele naturala dedicata femeilor, barbatilor dar si copiilor, la pret de producator. Oferta variata se regaseste in cea mai moderna retea de retail formata din 55 de magazine localizate in Bucuresti si in toata tara dar si in magazinul online. Marelbo a inceput ca o mica afacere de familie in anul 1984 si s-a dezvoltat intr-unul dintre cei mai mari si dinamici jucatori de pe piata de profil. Pentru detalii, va rugam sa ne vizitati la adresa https://marelbo.com/ro