Maximizeaza potentialul creativ cu MX Keys Mini, noua tastatura wireless cu design minimalist de la Logitech

1
De Gavrila Alina
1 oct. 2021

Mai compacta, dar mai puternica, proiectata pentru creativi si pentru a ajuta la transformarea modului lor de lucru –Logitech lanseaza MX Keys Mini si MX Keys Mini pentru Mac, cele mai noi tastaturi wireless cu design minimalist.

MX Keys Mini aduce cele mai performante caracteristiciale gamei MX Keys, pe care utilizatorii le cunosc si le apreciaza deja, intr-o noua forma compacta, conceputapentru orice spatiu de lucru.

MX Keys Mini este noua tastatura minimalista a creativilor, care te ajuta tastezi cu incredere, confort si un plus de stil. Mai compacta, mai inteligenta si mai puternica. Cu MX Keys Mini poti sa îti maximizezi potentialul creativ.

Lansam acest nou model dupa ce multi dintre creativi ne-au solicitat o versiune mai compacta a modelului dejapopular MX Keys. MX Keys Mini iti permite sa iti controlezimodul de lucru aaa cum iti place, oferindu-ti mai multspatiu ca sa ramai confortabil si productiv in timp ce ideiletale prind viata”, a declarat Tolya Polyanker, director MX Master, din cadrul departamentului Creativity & Productivity Logitech.

MX Keys Mini vine echipata cu sistem Perfect Stroke, ceamai performanta tehnologie de tastare non-mecanica de la Logitech.

Designul minimalist te ajuta sa iti pastrezi o pozitie corectaa umerilor și a mainilor in timpul folosirii, permitandu-titotodata sa plasezi mouse-ul mai aproape de tastatură. Astfel, rezulta o postura corecta a corpului si o ergonomiemai buna.

Tastele concave sunt concepute si așezate astfel incatfiecare comanda sa fie la îndemana, fara ca spatiul sa se aglomereze cu taste suplimentare de care nu ai nevoie. Acestea au o  stabilitate ridicata, zgomotul este redus iartimpul de reactie optimizat. Exista o referinta tactila pentrupozitionarea mainilor in timpul folosirii, ceea ce te ajuta saiti orientezi degetele si sa ramai concentrat pe modul de lucru.

Pentru a personaliza experienta de lucru, MX Keys Mini vine cu trei functii noi: o tasta de dictare (activa pe Windows si macOS, doar in anumite tari), tasta pentru aactiva si dezactiva microfonul si o tastă pentru emoji.

MX Keys Mini are functie de incarcare rapida USB-C, putand fi conectate cu usurinta pana la trei dispozitivewireless cu Bluetooth® Low Energy.

Este compatibila cu Windows®, Chrome, Linux si Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth si receiverul USB Logi Bolt. MX Keys Mini pentru Mac este optimizat pentrumacOS, iOS si iPadOS.

Este disponibila in trei variante de culori – roz, gri pal si grafit. Combinatia recomandata este cu un mouse din Seria Master, pentru o experienta MX perfecta.

Produsele Logitech sunt concepute pentru a oferi experiente excelente utilizatorilor, dar cu un plus de grijapentru mediu. O parte dintre piesele MX Keys Mini sunt fabricate din plastic reciclat post-consum (PCR) in procent de 30% la modelul in culoarea grafit si 12% la cele roz si gri pal.

Folosirea de plastic reciclat in tot mai multe dintre produseface parte din initiativa brandului de a reduce pe cat posibil impactul negativ asupra mediului inconjurator, prinactiuni sustenabile.

Pana la finalul anului 2021, jumatate din toti moușii si tastaturile categoriei Personal Workspace sa contina un anumit procent de plastic reciclat. In cazul produselor noulansate, Logitech va folosi material reciclat in componenaaacestora, ori de cate ori este posibil.

Ca parte a angajamentului Logitech de a sprijini gestionarea responsabila a padurilor lumii, ambalajele din hârtie ale MX Keys Mini provin din paduri certificate FSC(R) .

Pret  si disponibilitate:

Logitech MX Keys Mini si MX Keys Mini pentru Mac sunt disponibile incepand de azi, 28 septembrie 2021, pe Logitech.com si la magazinele partenere din Romania începând cu data de 5 octombrie 2021, la pretulrecomandat de 509 lei.

Despre Logitech:

Produsele Logitech ofera experiente oamenilor care le folosesc, astfel incat  ei sa poată crea si sa se bucure mai mult.

Logitech dezvolta dispozitive care isi gasesc locul in viata de zi cu zi a oamenilor, conectandu-i la experientele digitale pe care si le doresc. In urma cu peste 35 de ani, Logitech a inceput sa conecteze oamenii prin intermediul computerelor, iar in acest moment este o companie multibrand care creeazaproduse ce îi aduc pe acestia mai aproape prin muzica, jocuri, video, streaming, creatie si computere. Printre brandurile Logitech se regasesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird si Blue Microphones. Fondată in 1981 si cu sediul in Lausanne, Elvetia, Logitech International este o companie publica elvetianalistata pe SIX Swiss Exchange (LOGN) si pe piataNasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech gasiti pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.

Logitech si celelalte branduri din portofoliul Logitech sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Logitech Europe S.A si / sau ale filialelor sale din SUA saualte tari. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatearespectivilor detinatori. Pentru mai multe informatii despreLogitech si produsele sale, vizitati site-ul web al companiei–  www.logitech.co