Mobilierul preferat de la Elvila, acum la preturi reduse!

Avatar1
De Gavrila Alina
3 iul. 2020

In aceasta perioada petreci mai mult timp acasa, de aceea este esential sa te simti bine in propria locuinta.

Acum este momentul ideal sa investesti in redecorarea casei tale. Fie ca vrei sa dai un suflu nou bucatariei, dormitorului, living-ului, holului, camerei copilului sau balconului, la Elvila  gasesti vara aceasta mobilier variat pentru intregul spatiu de locuit. Astfel, iti poti transforma casa in acasa, cu mobila de calitate si extrem de confortabila.

Fie ca vrei sa achizitionezi un set complet sau doar anumite piese de mobilier, la Elvila te bucuri acum de mobila fabricata in Romania, la preturi promotionale.  Acceseaza magazinul online sau viziteaza showroom-urile Elvila din Alexandria, Bacau, Botosani, Brad, Bucuresti, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil si Ploiesti.

Pe langa deja consacratele game, Tudor, Tara, Delia, Katya, Octavia, Iulia, in aceasta perioada sunt disponibile spre achizitie multe modele noi de canapele, coltare, birouri, etajere, mese, fotolii, biblioteci, paturi, etc.

Un alt avantaj al achizitiei de mobilier Elvila in aceste vremuri nesigure pe care le traversam este ca poti cumpara produsele tale preferate si in rate fara dobanda, indiferent daca faci achizitia online sau din showroom-uri.

Mai mult, toti clientii beneficiaza de reduceri si prin intermediul cardului de fidelitate, oferit automat la o achizitie de minimum 2500 lei.

Nu mai amana redecorarea casei, caci ea te reprezinta!

Profita vara asta de super-preturile produselor de mobilier de la Elvila, un brand cu traditie in producerea si comercializarea de mobila-corp, dar si de tapiterii.

Grabeste-te sa accesezi magazinul online sau sa vizitezi cel mai apropiat showroom, pentru a-ti alege produsele preferate! Trebuie sa stii ca stocurile se epuizeaza rapid!