Nail art, acasa si la salon. Cum sa ai o manichiura deosebita cu noua colectie OPI Malibu?

1
De Gavrila Alina
19 iul. 2021

Noua colectie de vara OPI Malibu lansata de Professional Brands se potriveste atat femeilor care prefera manichiuri simple, nesofisticate si practice, dar si celor care-si doresc ca unghiile lor sa arate ca niste opere de arta.

E firesc ca in cea de-a doua situatie sa fie nevoie de mana unui specialist care sa stie cum sa integreze elementelegrafice, culorile vibrante si detaliile. Ce ai de facut? Nu ezitasati faci o programare la salonul de manichiura pentrurezultate de exceptie.

Arta pe unghii

Propunerea noastra? O manichiura care sa te poarte direct pe plaja insorita din Malibu. Mai exact? Un design floral, cu izboem, inspirat de campurile de craite, lavanda si toate plantelede pe coasta L.A.-ului.

Iata de ce ai nevoie ca sa recreezi acest look: in primul rand de lacul semipermanent OPI Gel Color, iar specialistul urmeaza cu exactitate pasii esentiali din protocolul pentru obtinerea acestuimodel.

Ai nevoie de:

baza OPI Gel Color Stay Classic sau Stay Strong
nuanta OPI Malibu Marigolden Hour
nuanta OPI MALIBU PCH Love Song
nuanta OPI MALINU Cliffside Karaoke
topul OPI Gel Color Stay Shiny
pensula pentru modelul pe unghie

Cum se realizeaza?

1. Pregateste unghia si aplica un strat de baza Stay Classic sauStay Strong.
Tine timp de 30 de secunde unghiile in lampa.

2. Cu ajutorul unei pensule si gratie nuantei OPI MALIBU PCH Love Song, contureaza forma petalelor si da-le amplitudine sivolum. Apoi polimerizeaza in lampa timp de 30 de secunde. Repeta procesul pentru fiecare petala in parte.

3. Cu o alta pensula curata, foloseste-te de nuanta OPI MALIBU Marigolden Hour si recontureaza forma petalelor. Acesta este un mic truc pentru a crea profunzime J. Polimerizeaza din nou timpde 30 de secunde in lampa.

4. Acum a venit randul nuantei OPI MALIBU Cliffside Karaoke. Ai nevoie de pointer ca sa creezi polenul florilor. Polimerizeaza din nou in lampa.

5. Ulterior, aplica un strat de Stay Shiny Top Coat, lasa timp de 30 de secunde sub lampa si voila!

Cea mai simpla manichiura de realizat acasa

Daca te numeri printre iubitoarele zilelor de vara si simti catalentul la desen te ajuta, atunci afla ca poti crea acasa o manichiura de impact cu ajutorul elementelor grafice si a nuantelor vibrante. Inspirata de apusurile din Malibu, aceastamanichiura este ideala pentru persoanele care nu au timp saajunga la salon, dar totusi isi doresc sa iasa in evidenta.

Ai nevoie de:

baza OPI Nail Lacquer Base
nuanta OPI MALIBU Strawberry Waves Forever
nuanta OPI MALIBU Marigolden Hour
pensula pentru detalii
OPI Remover

Cum se realizeaza

1. Pregateste unghia.

2. Aplica un stat subtire de baza si las-o sa se usuce.

3. Aplica OPI MALIBU Marigolden Hour in jurul cuticuleipentru a crea acel efect de manichiura French, dar invers, si lasalacul sa se usuce.

4. Lasa spatiu si aplica OPI MALIBU Strawberry Waves Forever pe restul unghiei. Lasa oja sa se usuce si mai adauga un strat. Repeta procesul.

5. Aplica topul si lasa din nou sa se usuce.

#ColorIsTheAnswer

FII LA CURENT CU TOATE NOUTATILE OPI!

Te asteptam pe Facebook si Instagram pentru inspiratie.

Pagina de Facebook OPI Romania : https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

Grupul de Facebook OPI Lovers Romania:

https://www.facebook.com/groups/OPILoversRomania

Pagina de Instagram OPI Romania : @opi_romania