NIVEA LANSEAZA DEODORANTELE MAGNESIUM DRY: INOVATIE IMPOTRIVA TRANSPIRATIEI, FARA ALUMINIU (ACH) SI FARA ALCOOL

1
De Gavrila Alina
30 aug. 2021

Deodorantele NIVEA Magnesium Dry au o formulainovatoare pe baza de magneziu activ derivat natural, cu 0% aluminiu si 0% alcool. Produsele din noua gama asiguraprotectie inspirata de natura impotriva transpiratiei si hidratare a pielii subratului, pe care te poti baza pana la 48H.

Plecand de la beneficiile magneziului, dar mai ales de la nevoia de a mentine pielea subratului ferita de umezeala si miros neplacut, NIVEA lanseaza pe piata Magnesium Dry si Magnesium Dry Fresh, primele deodorante NIVEA de tip roll-on cu magneziu activ derivat natural care nu contin aluminiu (ACH) si nici alcool. Spre deosebire de antiperspirantele conventionale, noua gama deo functioneaza cu clorura de magneziu in loc de saruri de aluminiu.

Folosirea de produse cat mai naturale a devenit un obicei almultor oameni. NIVEA sprijina o astfel de alegere si tocmai de aceea propune Magnesium Dry. Obiectivul de la care pleacanoua gama cu magneziu este acela de a avea o alternativanaturala, eficienta, la protectia antiperspiranta pe baza de saruri de aluminiu. Noile deodorante sunt rezultatul a sapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri de cooperare si peste 30 de studii clinice conform protocoalelor recunoscute la nivel international.”, a declarat Dr. Robert Klauck, manager global Departamentul de productie deodorante NIVEA.

DEODORANT ROLL-ON MAGNESIUM DRY FRESH de la NIVEA

Noul deodorant, care nu contine aluminiu si nici alcool, ofera o senzatie intensa de prospetime, cu un parfum revigorant, de durata. Protejeaza pana la 48H impotriva umezelii si mirosului neplacut, lasa pielea subratului uscata si confortabila.

DEODORANT ROLL-ON MAGNESIUM DRY de la NIVEA


Ofera ingrijire delicata a pielii subratului, cu o senzatie placutade confort uscat. Este complet fara aluminiu si alcool, astfel caprevine iritatiile, mancarimea sau roseata. Protejeaza pana la 48H impotriva umezelii si mirosului neplacut.

Diferenta pe care o face gama Magnesium Dry este aceea canu oferă doar control eficient al mirosurilor, ci si al transpiratiei. Cu toate ca nu contine saruri de aluminiu, oferaprotectia eficienta de care avem nevoie pe parcursul zilei – datorita formulei inovatoare, pe baza de Magneziu activ derivat natural. Acesta este cel mai important beneficiu, care deosebeste gama de alte produse pe baza de magneziu de pe piata.

Noile deodorante sunt, de asemenea, fara microplastic (conform definitiei UNEP), iar lansarea lor face parte din obiectivul NIVEA de a folosi, la nivel global, materiale naturalein tot mai multe dintre produse.

In Romania, deodorantele Magnesium Dry pot fi gasite in magazinele retailerilor Carrefour, Kaufland, Auchan, DM, Mega Image si online – pe Emag.ro.

Pretul recomandat este de 15,2 lei.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.