No Shame. No Fear. – o colectie umanitara answear.LAB, pe ANSWEAR.ro

1
De Gavrila Alina
12 mart. 2022

Croiuri originale si imprimeuri iesite din comun. Printuri cu mesaje puternice si un slogan ce genereaza forta si curaj feminin. Asa se prezinta cea mai recenta colectie capsula answear.LAB, No Shame. No Fear., a carei imagine este boxerul polono-ucrainean, Sasha Sidorenko.

Intregul profit din colectia capsula este donat Organizatiei Crucea Rosie #helpforUkraine.

Brandul answear.LAB a creat o colectie capsula de haine, insotita de sloganul „No Shame. No Fear”. Ideea din spatele noii linii de haine si accesorii este sa evidentieze puterea feminina si sa le dea curaj femeilor astfel incat sa-si poata trai vietile dupa propriile reguli. Colectia include multe articole versatile de la propuneri casual si denim, cu tricouri cu mesaje expresive si indraznete, pana la camasi elegante si rochii. In plus, multe dintre ele se refera la garderoba barbateasca – sacouri oversize, pantaloni chinos, camasi albe simple. Colectia este completata cu pantofi si accesorii: pantofi sport si genti din piele. Culorile predominante sunt in tonuri alb-negru cu accente puternice de portocaliu, rosu si gri. Varietatea stilurilor disponibile se refera la libertatea de exprimare prin haine – putem folosi tot ceea ce ne ofera lumea modei. Femeile pot purta orice isi doresc!

Imaginea colectiei este Sasha Sidorenko – un boxer profesionist, mama si fondatoare a unui club de box, asadar este o femeie cu mai multe valente, care se simte implinita atat practicand sporturile dominate de barbati, cat si atunci cand se ingrijeste de copilul sau. Este multipla campioana a Ucrainei, iar in 2017 a castigat Cupa Europeana la Box. Este o adevarata luptatoare si, in ciuda infrangerilor repetate si a verdictelor neasteptate, merge mai departe. Sasha practica arte martiale inca din copilarie si, desi a auzit de multe ori ca nu este un sport pentru fete, nu a renuntat si si-a urmat constant visele.

”Sasha a fost prezenta in acest proiect inca de la inceput, ne-am dorit foarte mult participarea ei pentru ca impartasim valori similare. Vrem sa ajutam femeile si ne sustinem reciproc in acest sens. Sasha este o femeie care ne poate inspira pe multe dintre noi. Nu se teme sa faca ceea ce vrea, infrunta cu indrazneala realitatea si demonstreaza ca intotdeauna merita sa-ti urmezi visele. In contextul situatiei actuale, devine si un simbol al vitejiei si curajului natiunii ucrainene. ”- adauga Agnieszka Korsak, directorul brandului answear.LAB.

Scopul colectiei answear.LAB, pe langa evidentierea puterii femeilor si sustinerea alegerilor lor in viata, este unul de ajutorare: in fata evenimentelor tragice din est, brandul a decis sa sprijine cetatenii Ucrainei in fata realitatii crude a razboiului. Pana acum, answear.LAB a transferat deja 50000 USD pentru a sprijini campania #helpforUkraine initiata de Crucea Rosie. Tot profitul din aceasta colectie este redirectionat catre Crucea Rosie, iar aceasta campanie se desfasoara simultan in 10 tari, unde answear.LAB este comercializat prin intermediul Answear.

Colectia editie limitata este disponibila in Romania doar online, pe Answear.ro.