NOEL, targul cadourilor de designer, aduce, la The Institute Space, daruri cu super puteri

NOEL
1
De Flavia Parpala
29 nov. 2018

Targul cadourilor de designer, adus punctual, chiar inainte de Craciun, pe 15 – 16 Decembrie, de super-Noul-Originalul-Entuziastul-Liberul-erou NOEL.

Unde?

Intr-o locatie fix de zece – The Institute Space, pe Bd. Dacia, nr. 12, fix in Cartierul Creativ.

Anul acesta, SUPER-NOEL, eroul cu pelerina rosie, are raspuns la toate intrebarile legate de Craciun.

In primul rand, NOEL iti pune la dispozitie, de zece editii, o selectie filtrata de design de obiect fresh, bijuterie contemporana, selectie fashion curatoriata, leather, beauty room (cosmetice), gourmet, arta. Targul cadourilor de designer reuneste, in 2018, o selectie de peste 100 designeri din Romania, Elvetia, Bulgaria, Grecia, Argentina, pregatiti sa iti ofere o calatorie fascinanta in lumea #DarurilorCuSuperPuteri.

Mai multe detalii gasiti aici: https://goo.gl/YjauRz

In al doilea rand, darurile NOEL au super-puteri pentru ca vin special in sprijinul cautatorului de cadouri: te surprind, te scapa de alergatura, te inspira la alegeri potrivite, te invaluie in dorinta de a-l gasi pe cel mai potrivit, te transforma intr-un “daruitor cu super-powers”.

In al treilea rand, SUPER-NOEL, mascota NOEL, te ademeneste cu darurile atent manufacturate de creativi, in atelierele lor. La NOEL, vei gasi doar obiecte in serie mica sau unice, potrivite fiecarui context pe care vrei sa il celebrezi de Sarbatori.

In al patrulea rand, acolo unde e rost de #daruriCuSuperPuteri si de o atmosfera pe masura, nu pot lipsi nici proiectele sociale si culturale: “Made in Rosia Montana”, Fundatia “Pro Patrimonio” si “I Wonder” vor fi si anul acesta la NOEL si ii poti sustine împreuna cu noi, alegand un cadou dintre cele ce vor sprijini misiunea lor.

This is where you put JOY back into JOYeux Noel.

Adresa de anul acest este: The Institute Space, Bd. Dacia, nr. 12, Cartierul Creativ, Bucuresti.

Ne vedem sambata 15 decembrie si duminica 16 decembrie in intervalul orar 11.00 – 20.00.

Foto: PR