Noria Anis lanseaza colectia de primavara-vara „Imaginary Garden”, inspirata din regiunea franceza Provence

1
De Gavrila Alina
17 mai 2021

Brand-ul romanesc de haine premium daywear sicocktail, Noria Anis, lansat in 2019, anunta lansarea colectieide primavara-vara. Colectia se numeste Imaginary Garden, prezinta piese rafinate, insa simple care pot pivota usor de laun pranz, la un eveniment special si isi propune sa inspirefemeile in a gasi bucurie in alegerea tinutelor lor, alaturi de o doza de optimism, chiar si in aceasta perioada delicata.

Noua colectie integreaza o noua linie creativa, ceadedicata pieselor de cununie, adaptate pentru mireasamoderna, cu un look relaxat, feminin si natural, o evolutieestetica a brandului Noria Anis.

„De obicei, inspiratia imi aparea in vacante, atunci cand descopeream locuri noi sau din interactiunile de zi cu zi cu femeile din viata mea. Cum nu a mai fost posibil, primul lucrula care m-am gandit a fost o vacanta mai aproape de sufletulmeu si am creat tinute inspirate din acea amintire. Sunt astfelde experiente care iti raman intiparite ca senzatie, iar zona Provence este pentru mine una dintre ele. Gradinile din acearegiune imprima stare de relaxare, o senzatie ca timpul sta in loc, doar ca tu sa te poti bucura de lucurile marunte, sa tereintorci la ceea ce conteaza cu adevarat”, marturisesteGeorgiana Rosca, Fondator, Noria Anis.

Piesele vestimentare din colectia de primavara-varaImaginary Garden sunt realizate din materiale naturale, preponderent in, vascoza, tocmai pentru ca sunt tesaturicomode si usor de purtat in sezonul cald, alaturi de printuriinspirate din natura si bumbac cu broderie anglaise. Croiulpieselor este unul mai relaxat, iar fiecare tinuta este ganditapentru a putea fi purtata in cat mai multe momente din viatanoastra. Colectia este compusa din articole versatile, cum ar fi rochii-camasa, rochii lejere in clini si centuri asortate, rochiidin bumbac brodate, dar si accesorii lucrate in totalitatemanual. Fluiditatea rochiilor contureaza siluete feminine, in timp ce elemente precum reverele, rochia-vesta si pantaloniicu tiv amplu ofera un contrapunct subtil. Din punct de vederecromatic, colectia Imaginary Garden propune tonuri siprinturi feminine, care aduc o nota optimista, seninatate siliniste. Culoarea speciala este verde menta, simbolizandarmonie si relaxare.

Noua colectie de primavara-vara „Imaginary Garden” by Noria Anis se adreseaza in primul rand femeilor care dorescsa isi arate feminitatea si stiu ca starea lor de spirit este direct legata de imagine.

Am vrut sa aduc o nota de optimism si de escapism, chiar daca traim in timpuri complicate si sa aminteasca faptulca si in aceasta perioada ne putem crea mici momente de bucurie si ne putem bucura de tot ce ne inconjoara. Am vrutca atmosfera creata sa fie una relaxata, romantica”, adaugaGeorgiana Rosca, Fondator, Noria Anis.

Noile piese Noria Anis din colectia Imaginary Gardensunt disponibile online pe https://noriaanis.ro, in showroom-ul din zona Cotroceni, str Nicolae Turnescu 15, dar si in magazinele partenere.

In asteptarea viitoarelor evenimente sociale si de networking, femeile pot purta piesele din noua colectieImaginary Garden by Noria Anis la un pranz relaxat, la o cina in doi, la un eveniment restrans, seara acasa sau in cadrulunor evenimente speciale, intr-un cadru mai restrans, cum arfi o nunta in gradina, pe o plaja, o aniversare la terasa, o iesirede weekend.

Femeia care poarta Noria Anis decide achizitia nu doardin punct de vedere estetic, pune pe primul loc calitateaversus cantitate, se gandeste la impactul pe care il are achizitiarespectiva si stie ce implica un produs lucrat cu atentie la detalii. Piesele Noria Anis prezinta o estetica atemporala, silueta feminina si croiuri impecabile. Esenta brand-ului Noria Anis este de a sustine si de a incuraja femeile sa fie increzatoare in forta lor feminina.

Noria Anis este brand-ul romanesc de haine premium daywear si cocktail, care a fost lansat de Georgiana Rosca in anul 2019, in luna mai, odata cu prima colectie.

Pentru detalii, va rugam accesati https://noriaanis.ro sipaginile de facebook https://www.facebook.com/noriaanis siInstagram https://www.instagram.com/noriaanis/

#NoriaAnis #ImaginaryGarden #SS21NoriaAnis