Nou de la Londa Professional – Samponul si Balsam din Gama LightPlex Bond Retention

1
De Gavrila Alina
11 mai 2021

Culoarea inseamna arta, inseamna pasiune. Un par vopsit de un profesionist in colorare este un par stralucitor, un par sanatos, un par care seduce si atrage.

Indiferent de culoarea pentru care optezi, ea are nevoie de ingrijire si de atentie. Un par sanatos se pastreaza cu dedicare si cu un ritual precis de curatare si styling.

Azi, ai la indemana noua gama Lightplex Bond Retention de la Londa Professional. Un duosampon si balsam care teajuta sa performezi la capitolul look.

Gama de ingrijire Lightplex Bond Retention este raspunsultuturor cerintelor parului tau, indiferent de tipul firului de par sau de culoare. Daca te intrebi cu ce este diferita afla ca aceastamentine sanatatea parului si-l repara in profunzime chiar si in momentul in care isi pierde vitalitatea.

Atuul celor doua noi produse? Tehnologia ProPlex cu Acid Malic care sustine refacerea legaturilor din firul de par, le recreeaza si sutine reconstructia unora noi.

Samponul si Balsamul Lightplex Bond Retention sunt special create pentru femeile grabite, dar care, totusi, nu vor sarenunte la sanatatea si aspectul lucios al parului lor. Gratietehnologiei ProPlex pe care aceste doua noi produse LondaProfessional o inglobeaza, parul ramane hidratat, lucios si nu se incurca.

De azi, parul tau are sansa sa isi recapete elasticitateanaturala si starea de bine cu Lightplex Bond Retention, nouagama Londa Professional care aduce mai multa rezistenta pentruparul tau.

Pret recomandat: sampon – 48 de lei, conditionner – 60 de lei