Noua gama Confort Suprême cu ulei de argan, pentru un ten hidratat si hranit

1
De Gavrila Alina
21 dec. 2018

Hidratarea si hranirea eficienta, de lunga durata, este nevoia primordiala a tenului, mai ales a celui sensibil si uscat.

Pentru a satisface pe deplin aceasta nevoie, Maestrul Formulator GALÉNIC a creat Confort Suprême – una dintre cele mai bogate game de hidratare, dedicate tenului uscat, cu senzatie de disconfort.

Noua gama se bazeaza pe un mix de ingrediente active exceptionale pentru hidratare si nutritie, rezultand o formula unica. Principalul ingredient activ este uleiul de argan, cunoscut pentru calitatile sale nutritive (contine peste 80% acizi grasi esentiali: Omega 3, 6 si 9). In plus, acesta este imbogatit cu vitamina E, care protejeaza impotriva oxidarii si contribuie la retinerea apei in piele.

Pentru o absorbtie eficienta a tuturor nutrientilor, Maestrul Formulator a dezvoltat o structura galenica
termo-sensibila™. Aceasta permite formulelor sa se topeasca la contactul cu pielea si sa ofere ingredientelor active eficienta maxima, fara a incarca tenul.

– O gama completa pentru femeile de orice varsta si pentru toate tipurile de ten –

Gama Confort Suprême consta in 4 produse exceptionale pentru ingrijirea fetei, cu texturi reparatoare pentru un confort intens: Ser Duo-Revitalizant, Crema Nutritiva de zi Legere; Crema Nutritiva de zi Riche si o Crema de Noapte Intens Nutritiva.

• Produsul vedeta al gamei Confort Suprême, Serul Duo-Revitalizant, este format din 30% faza apoasa, cu o concentratie mare de glicerina vegetala, si 70% faza uleioasa, bogata in ulei de argan cu proprietati de regenerare si vitamina E antioxidanta.

O tehnologie de micro-incapsulare™ in doua faze permite pastrarea fluida a texturii (dupa ce serul este agitat), fara a lasa dupa aplicare senzatia de gras sau de luciu pe piele. Cand produsul este agitat inainte de aplicare, aceasta molecula apoasa incapsuleaza faza uleioasa, serul devenind omogen, fluid si usor de absorbit.

O formula care creeaza dependenta totala pentru ingrijire zilnica sau ocazionala, in functie de nevoia individuala. Serul poate fi aplicat direct pe piele, dar si in cadrul procesului de machiaj, cateva picaturi amestecate in fondul de ten facand pielea radianta, supla si luminoasa.

• Crema Nutritiva Legere – aliatul tenului normal si uscat
Imediat dupa aplicare, aceasta emulsie bogata, fina si care se absoarbe usor, hraneste si hidrateaza pielea, lasand un aspect mat, catifelat. Senzatia de disconfort dispare, iar formula usoara ofera suplete.

• Crema Nutritiva Riche – aliatul tenului uscat si foarte uscat, contine pe langa uleiul de argan, ulei de susan, de shea, agenti de hidratare, extract calmant de galbenele. Aceasta crema densa, catifelata, nu lasa o pelicula grasa, oferind instant o senzatie de confort si suplete.

• Crema de Noapte Intens Nutritiva – un rasfat nocturn pentru o piele profund hranita si hidratata dimineata.
Crema invaluie tenul intr-o senzatie de confort, oferind calmare si regenerare.

Produsele se comercializeaza in farmacii. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.galenic.ro sau pe pagina www.facebook.com/GalenicRomania.