O poveste moderna de Craciun in #MyCalvins

1
De Gavrila Alina
17 dec. 2021

Autentica. Creativa. Texturata. Iconica. Asa incepe o povestede Craciun in cele mai cool item-uri CALVIN KLEIN.Descoperati libertatea de a trai sarbatorile de iarna in stilultau.

Alege persoanele dragi pe care ti le doresti alaturi, alegelocul in care simti cel mai bine & in cele din urma alegepovestea pe care vrei sa o experimentezi. Atata timp cat traiesti fara limite, orice poveste in #MyCalvins este cu happy ending.  

Si daca CALVIN KLEIN nu ar fi existat

Ar fi fost in cele din urma creat oricum, special pentru tine. Si arfi fi inceput la fel. Cu gama de Underwear realizata din materiale moi, fara cusaturi, cu elasticitate optima, oferindu-tiun confort incredibil.

De ce ai mai avea nevoie? De un fleece Sherpa – fie ca estevorba despre un hoodie sau un zip-up – construit dintr-o lanapufoasa, intr-o culoare neutra, care pune in lumina felul tau unicde a fi. Continua layering-ul cu o jacheta puffer pentru o siluetamoderna & fresh, realizata din materiale sustenabile. Oriundevei calatori, acest outfit iti va oferi tot confortul de care ainevoie, si vei avea permanent senzatia ca te afli in fata unuisemineu, cu o cana de ceai in mana.  

Alege din colectia Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN acelepiese statement pentru personalitatea ta si creaza un key look pentru fiecare moment special.  

Ce mai astepti? Descopera intreaga Colectie Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN in magazinele Calvin Klein din Romania!

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusivTommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. ProduseleTommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitorexclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este unadintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţiconsumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuriindraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna siminimalista a design-ului, imaginile incitante siconexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerulsau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construitreputatia ca lider in industria de moda americana prinliniile distincte ale brand-ului si o gama de produselicentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselorCalvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste11.500 de asociati la nivel global.