O primavara ca un martisor

Avatar1
De Gavrila Alina
4 mart. 2021

Martie este o luna care se declina cu precadere la feminin. Este o luna a noastra si a voastra, doamnelor si domnisoarelor. Este luna cand incepe primavara.

Martie marcheaza un moment de sarbatoare pentru fiecare dintre noi. Sa il celebram asadar! Sa ne bucuram de noi si de toate femeile care ne inspira, ne motiveaza si ne fac sa mergem mai departe.

In martie, iubeste femeile din viata ta. Fie ca sunt mame, prietene, iubite, sotii sau colege. Ofera-le soare, magie si un strop de mare. Daruieste-le un cadou inspirat celor mai dragi femei din viata ta. O sugestie inedita? Rasfat si magie la malul marii. Mai exact, una dintre cele 4 experiente spa marca Ana Hotels Europa Eforie Nord, care pot fi experimentate de la finalul lui aprilie pana la finalul lui octombrie.

Regina pentru o zi  

Visezi sa-i daruiesti o evadare regala pentru trup si suflet? Atunci, transform-o in regina pentru o zi si va uita de orice urma de stres sau tensiune acumulata de-a lungul timpului. Va beneficia de cazare pentru o noapte in cameradubla si mic dejun, la care se adauga o baie salina cu plante, un ritual de masaj Balance honey ritual plus un masaj Lomi-Lomi. Si asta nu e tot: chipul ei va fi mai senin gratie liftingului facial Ayurveda face lift.

Frumusete si stralucire

Mizeaza pe Frumusete si stralucire si trimite-o intr-un sejur de doua zile de vis. Un alint atat pentru trup, cat si pentru suflet, care include o baie salina cu plante, un drenaj limfatic manual, un ritual corporal Thalgo svelt silhouette corporal, dar si o infuzie faciala cu acid hialuronic si un masaj cervical si al scalpului.

Weekend cu mama

Mama e speciala. E unica. Arata-i cat de mult o iubesti si cat de importanta este pentru tine. Petrece cateva zile pline de candoare cu cea mai speciala femeie din viata ta. Creeazati amintiri Intr-un week-end cu mama. Veti avea parte de cazare cu mic dejun pentru doua nopti, de tratamente facialeAyurveda Face Lift, de masaje Lomi-Lomi, de terapii de relaxare ”Pamapering Body”, la care se adauga bai saline cu plante si bauturi binefacatoare.

Catifeaua neagra

Binefacerile unei mangaieri sunt certe. Ele vin salinisteasca, sa panseze, sa vindece trupul si sufletul. Iar atunci cand ele este sunt insotite de resurse vindecatoare precum namolul sapropelic de Techirghiol devin alint si magie. Devin catifea neagra. Si au nevoie sa fie traite si experimentate din plin.

In aceste zile blande de primavara, alege sa daruiesti si tu acest sejur de relaxare si vitalitate. Cadoul este complet: cazare cu mic dejun, pachet de tratament la Ana Aslan Health Spa cu cate 3 terapii pe zi: baie cu namol,  masaj cu namol, gimnastica in piscina cu apa sarata si un fresh / smoothie.

Pentru rezervari  suna la 0241.702 818 / 0241.702.809 sau trimite un email pe reservation-hoteleuropa@anahotels.ro

www.anahotels.ro