O vara cu ZeZe in bucate

1
De Gavrila Alina
21 iun. 2021

Humus sau burger? Supa crema de ciuperci sau gulas de vita? Stii ce, nici nu conteaza ce preferi. Bun sa fie. Si pregatit cu drag si cu ingrediente de calitate. Ei bine, punem ramasag ca asava fi daca alegi ZEZE Bistro. Cea mai noua si mai calda locantadin Otopeni.

La ZeZe, vei putea gasi 40 de locuri bine impartite, o atmosferaprieteneasca, oameni faini si multa bucurie intro braserie intimasi cocheta

Zeze e o locatie atipica. Zeze e un loc fain de intalnirepentru prieteni si pentru familiile dornice sa se reuneasca si sa se rasfete cu ceva bun gatit de chef-ul Damian. Meniul ZeZe Bistro are la baza atat preparate culinare clasice, cat si retetele propriiale bucatarului. Cateva dintre secretele lui? Sfecla coapta, un ingredient de baza al burgerilor vegani, arpacasul, edamame sausalsa de trufe. Si lista bunatatilor nu se opreste aici.

Zeze Bistro isi deschide oficial portile azi, la mijloc de iunie, desi bucataria acestuia a luat contact cu iubitorii de mancare din timpul pandmiei, insa cu un meniu restrans. De azi, insa, potimanca chiar la ZeZe, in interior, poti sa cunosti echipa si sa te lasiincantat de priceperea lor.

ZeZe este o locatie gastro care s-a deschis in 2020, imediat dupalockdown. De ce? Explicatia e simpla. Proprietarii au vrut saexprime o stare pe care o simteam cu totii, claustrati in case. De fapt, chiar pandemia a fost cea care i-a determinat sa demareze un asemenea proiect de food. Stateam acasa si as fi vrut sa manancbine, iar din zona Ilfov nu prea aveam niciun  loc de unde sacomand.
Acum, odata perioada critica a pandemiei depasita, avem sansa sane primim clientii in spatiul din Otopeni. Vrem sa fie un loc placut, unde sa ne simtim ca intre prieteni!” spune Andrei Enescu, proprietar Zeze Bistro.

Deschiderea oficiala de la Zeze Bistro aduce si o avanlansa de promotii. Vineri e seara burgerilor, ceea ce insemna ca primestidoi la pret de unul (al doilea burger este de acelasi tip cu celcomandat), apoi sambata e seara fetelor, ceea ce le garanteaza un desert sigur din partea casei la comenzi de minim 100 de lei.

Apoi, promotiile continua la ciorbe, meniuri de familie, de post sideserturi. Timp si doritori sa fie!Asadar, ia aminte! Daca ti s-a facut pofta de ceva bun din meniul celor de la ZeZe Bistro, nu ezita! Fati rapid pofta si comanda ce visezi prin Foodpanda, Glovo sau Takeaway. Sau urca-te in masina/ in autobuz, in Uber si da o raita pe la bistro.

Hai si tu la ZeZe Bistro. Str 23 august nr 2, Bloc 1-2, Otopeni, Ilfov.