O zi a indragostitilor diferita: invata sa oferi putina dragoste si pentru tine!

1
De Gavrila Alina
9 feb. 2021

Iti amintesti cum era sa calatoresti cu avionul? Asezati pescaune incomode si de fiecare data sa auzim cum sa procedam in caz de urgenta inainte de a decolapuneti mai intai o masca de oxigen pentru tine si apoi pentru copii sau familie.

La FOREO, credem ca acest sfat este un principiu universal care ar trebui sa se aplice off-board. De ce? Pentru ca daca nu avem grija de noi insine, nici noi nu ne putem ingriji de ceilalti.

In fiecare zi, si mai ales de Ziua Indragostitilor, ar trebui saincercam sa ne iubim un pic mai mult. Si ingrijirea adecvata a sinelui nostru interior si exterior ar trebui sa fie o prioritate! Fiiinspirat de sfaturile noastre despre cum sa faci, in special, din Sf. Valentin „ziua ta”!

Ingrijirea ca terapie

Datorita pandemiei, s-a demonstrat ca activitatile de rutina sirutina de ingrijire a pielii castiga putere terapeutica in situatiistresante. Pentru o zi speciala, care este, fara indoiala, ZiuaIndragostitilor, incearca sa economisesti ceva timp doarpentru tine. Poate ca inca nu erai obisnuita. O clatire rapida a fetei si cateva minute petrecute doar tu cu tine in baie, in acest nou ritm al vietii reprezinta de fapt propriile talemomente de spa acasa. Te vom ajuta sa schimbi asta! Sa aigrija de tine nu trebuie sa iti ia mult timpdoar 90 de secundecu dispozitivul nostru sonic FOREO UFO 2, care se va ocupade stergerea stresului de pe fata si te va ajuta sa iti reincarcienergia in acest scurt moment. Si acesta este un inceputdestul de bun pentru schimbari mari!

Gaseste-ti echilibrul vietii

Iti amintesti toate acele momente in care nu ai dormit din cauza termenelor limita? Cand te-a slabit stresul si nu ai reusitsa functionezi normal? De cate ori ti-ai ignorat propriile nevoiin beneficiul altora? Da, a fi altruist este o trasatura frumoasa, dar uneori poate face mai mult rau decat bine. Sfatul nostru? Asculta-te si nu-ti fie frica sa fii putin egoist uneori. Mai ales de Ziua Indragostitilor! Odata ce te vei simti multumita, viata ta isiva recapata echilibrul pierdut. Avand grija de corpul si minteata, iti vei castiga armonia mentala pe care o meriti atat de mult!

Stop

Daca energia ta dispare, fa ceva care sa te bucure. Nicioremuscare! Mananca o bucata din ciocolata ta preferata, delecteaza-te cu o sedinta de spa acasa, intinde-te sauurmareste filmul tau preferat (chiar si de cateva ori!). Rasfata-te si nu lasa starea proasta sa te afecteze toata ziua.

Fii majoreta ta

Cand studiezi suficient timp pentru tine, vei observa in curandmulte schimbari pozitive. Una dintre ele va fi pacea interioarasi un grad mai mare de incredere in sine. Devii propria ta majoreta si vei fii cea care se va sustine cel mai mult. Dacavrei sa construiesti relatii sanatoase cu ceilalti, trebuie saincepi cu cel mai important lucrudragostea sincera pentrutine.

Finalizeaza-ti sarcinile acum

Odata ce ai inteles importanta acceptarii de sine, vei incepesa abordezi diferit alte lucruri din viata. In cateva minute se pot schimba foarte multe lucruri pentru tine, iar lumea nu se va prabusi in acel moment. Prin urmare, incearca sa-ti indeplinesti imediat indatoririle zilnice si dedicati timpul ramasbucuriilor tale – de exemplu, o baie fierbinte sau un masajrelaxant. Si pentru ca majoritatea dintre noi avem calitateanefericita de a ne uita pe noi insine, avem nevoie de putin ajutor din mintea noastra. De exemplu, dispozitivul FOREOBEAR sa nu lipseasca de pe mesele noastre de toaleta, astfel incat sa nu ne lipseasca niciodata masajul zilnic cu microcurenti.

Oboseala si starea de spirit proasta in timpul distantariisociale nu ajuta pe nimenipe noi sau familiile noastre. Poate ca este timpul sa ai mai multa grija de tine, sa fii cea maiscumpa si mai luxoasa masina care atrage energie din alimentatia sanatoasa, sport, meditatie si ingrijirea pielii. ZiuaIndragostitilor este o oportunitate ideala pentru a stabili noiritualuri zilnice! Odata ce incepi sa dezvolti obiceiurisanatoase de auto-ingrijire, lumea ta se va schimba. Din fericire, in epoca tehnologiei moderne, ne putem bucura de ingrijire profesionala la o simpla atingere a unui buton. Curatarea profunda a pielii, terapia cu LED sau masajul cumicrocurent. Toate acestea vor asigura rezultate uimitoare pecare le vei observa nu numai la exterior.