Odata cu venirea primaverii se lanseaza si PlantUp

Modern scandinavian interior of living room with design grey sofa, armchair, a lot of plants, coffee table, carpet and personal accessories in cozy home decor. Template.
Avatar1
De Gavrila Alina
2 apr. 2021

Un brand nou ce-si propune sa aduca natura mai aproape de tine prin servicii complete de selectie a plantelor de interior potrivite pentru spatiul tau, livrare la usa ta, instructiuni de ingrijire si tips-uri personalizate.

Ce ofera PlantUp?

O experienta in lumea plantelor, solutii simple si eficiente pentru ingrijirea lor, si mai mult decat atat, o evadare din „jungla” de beton.

De cate ori ti-ai dorit sa achizitionezi o planta, dar nu ai facut-o pentru ca nu ai stiut ce planta se potriveste in spatiul tau, de unde sa o cumperi sau cum sa ai grija de ea?

Stim ca nu este usor sa navighezi prin aceasta categorie si de cele mai multe ori poti ajunge sa faci alegeri gresite sau nu reusesti sa ai grija corect de plantele alese. Aici intervine PlantUp pentru a-ti oferi o experienta de cumparaturi unica (fara a-ti murdari mainile). J

La PlantUp le gasesti pe toate intr-un singur loc. Fiecare planta vine insotita cu instructiuni de ingrijire si sfaturi personalizate pentru ca ea sa se poata dezvolta armonios in spatiul tau.

Calitatea plantelor asigurata. Fiecare planta din catalogul PlantUp trece printr-o etapa de adaptare si ingrijire pana sa ajunga la tine acasa sau la birou.

Sfaturi utile pe tot parcursul. PlantUp iti vine in ajutor si te sfatuieste in cazul in care vei intampina pe parcurs probleme cu plantele tale.

Moodbooster garantat. Este dovedit faptul ca plantele ne fac mai fericiți, mai sănătoși, mai eficienți și ne sporesc creativitatea. De asemenea, ne purifica aerul pe care il respiram.

 Fiecare dintre noi meritam sa ne cream propriul paradis de plante in care sa ne putem retrage si relaxa, iar acesta poate sa fie chiar la tine acasa!

Intra pe www.plantup.ro si inscrie-te acum la newsletter-ul PlantUp pentru a fi printre primii care afla de lansarea shop-ului online si pentru a beneficia de un discount la prima comanda.

PlantUp  se va lansa in curand, asa ca stai pe aproape si te vei alege cu o experienta minunata in lumea plantelor!