OPI face echipa cu Xbox si lanseaza o colectie de primavara inspirata din jocurile video Primavara incepe cu 12 nuante noi OPI, in colaborare cu Xbox #OPIXBOX

1
De Gavrila Alina
22 mart. 2022

Primavara lui 2022 aduce manichiura la un alt nivel. OPI face echipa cu Xbox si lanseaza o colectie vibranta care ne propune 12 nuante noi. Disponibile in trei formule diferite, cu o varietate de culori de la albastru fresh si verde pana la tonuri sclipitoare, aceasta paleta aduce lumea jocurilor virtuale la viata.

Asadar, jongleaza cu noile trenduri pentru a iesi in evidenta cu cele mai inspirate modele si culori.

Rozurile pixelate (Pixel Dust, Racing for Pinks) sunt acompaniate de nuantele energice de portocaliu intens, corai si rosu vibrant (Suzi is My Avatar, Trading Paint, Heart and Con-soul).Ducem jocul mai departe cu un mix de tonuri de beige-uri naturale si verde (Quest for Quartz, The Pass is Always Greener, Sage Simulation), iar apoi trecem la un alt nivel cu tuse de lavanda, mov si purpuriu. (You Had Me at Halo, Can’t CTRL Me, Achievement Unlocked, N00berry).

COLECTIILE DE CULOARE OPI SUNT MULT-ASTEPTATE DE FANII DIN ROMANIA

De peste 40 de ani calatorim de-a lungul si de-a latul globului, iar acum suntem bucurosi sa vizitam lumea virtuala alaturi deXbox”, spune Suzi Weiss-Fischmann, Co-Fondator si Brand Ambassador OPI. In acest univers, orice este posibil, iar culorile colectiei reflecta posibilitatile infinite de creatie. Fie ca joci jocuri video ca hobby sau ca mod de a te relaxa si a te conecta cu prietenii, ingrijirea unghiilor ofera aceleasi beneficii. De la noile tehnologiipana la nail art si dincolo de arta unghiilor, consumatorii trebuie sase astepte la numeroase surprize in urma acestui parteneriat”,continua Suzi Weiss-Fischmann.

„Suntem entuziasmati sa facem echipa cu OPI pentru a dezvalui noi culori pentru lacurile de unghii inspirate din jocurile video si titlurile preferate de pe Xbox Game Pass”, spune Marcos Waltenberg, Xbox Global Partnerships Director. „Speram ca aceastacolectie sa inspire fanii din intreaga lume sasi exprime creativitatea si imaginatia prin nail art si culoare”.

CE SE POARTA IN ACEST SEZON?

„Primavara aceasta, asteptati-va sa vedeti multa stralucire si culori umitoare, care sunt deopotriva iluminatoare, dar si calmante”, adauga Jill Bartoshevich, OPI Global Director pentru colectiile de culori. „Nuante precum Sage Simulation, o versiune profund pigmentata a verdelui algelor de mare si Achievement Unlocked, un lila cremos si energizant, ofera o evadare in lumea culorilor”.

Aceasta colectie include si nuante ultra-stralucitoare precum Quest for Quartz, Pixel Dust, Heart and Con-soul si You Had Me at Halo, cu pixeli de reflexie pentru un plus de efect.

CARE SUNT NUANTELE IN TENDINTE?

Colectia OPI Xbox este disponibila in toate cele 3 sisteme GelColor, Infinite Shine si Nail Lacquer

Sistemul GelColor ofera un look perfect obtinut in salon care dureaza pana la trei saptamani, in timp ce Infinite Shine asigura o stralucire de inalta tinuta pentru lacurile cu aplicare traditionala. Nail Lacquer contine o formula bogata in pigmenti, pentru o manichiuraperfecta.

Pentru mai multe informatii urmaareste-ne pe retelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@opi_romania