Orice familie poate gati, rapid si usor cu ajutorul lui Nutribaby ONE

1
De Gavrila Alina
25 oct. 2021
Inovatia a fost intotdeauna unul din pricipiile de baza ale brandului Babymoov. Punand mare accent pe crearea de solutii simple, calitative si sincere pentru parinti, produsele gandite de Babymoov usureaza munca oricarui parinte, pentru ca viata sa fie traita mai frumos alaturi de micutii lor.
Inca de la inceputurile sale, Babymoov a prioritizat munca cu parintii pentru a observa care sunt nevoile acestora. De-a lungul anilor, datorita lucrului indeaproape cu acestia, Babymoov a creat produse extrem de utile, adaptate pentru fiecare necesitate a familiei.
Cea mai recenta inovatie a brandului, robotul multifunctional Nutribaby ONE, este inca un astfel de exemplu, de adaptare a nevoilor familiei, in crearea unui produs inovativ, compact, usor de folosit si
intretinut.
Robotul multifunctional 4 in 1 Nutribaby ONE cu siguranta va fi un ajutor de nadejde in orice casa. Mesele pregatite pentru micut in perioada diversificarii se vor gati rapid si usor, iar rezultatul va fi delicios. Rapid si usor, veti putea gati micutului vostru preparate nutritive si sanatoase.
Nutribaby ONE va transforma statul in bucatarie intr-o activitate placuta si chiar distractiva.
Datorita robotului Nutribaby ONE, puteti pregati mese sanatoase pentru intreaga familie.
Il puteti utiliza atat in perioada sarcinii, cat si pe parcursul procesului de diversificare. Incepand cu varsta de 4 luni a micutului, puteti sa introduceti in alimentatia sa gusturi noi.
Este printre putinele produse de pe piata care are abilitatea sa gateasca cereale in recipientul destinat gatitului la aburi.
De ce o sa iubiti robotul Nutribaby ONE?
Un buton porneste procesul de gatire, decongelare si reincalzire, iar un altul va ajuta in procesul de a blenda alimentele. Este intuitiv: are 3 nivele de apa (100/200/300ml), in functie de cantitatea de mancare care trebuie
preparata
Capacitate mare: 2 litri ( unitatea de gatit permite o cantitate de 300 ml, iar blenderul 700 ml), cee ace il face ideal pentru a pregati alimente care va vor fi de folos intreaga saptamana.
Se adapteaza la nevoile voastre, intrucat cuva pentru gatit colecteaza nutrientii din timpul pregatirii alimentelor. Astfel, puteti adauga lichidele din legume sau fructele gatite in alte mancaruri pe care urmeaza sa le gatiti.
Nutribaby ONE este practic, compact si un ajutor indispensabil pentru orice parinte!