Ostart®Plus – pentru oase sanatoase

Avatar1
De Gavrila Alina
19 mart. 2021

In sezonul rece stam mai mult in casa, iar situatia pandemica actuala nu usureaza deloc situatia. Rarirea plimbarilor si a miscarii, precum si alimentatia deficitara pot influenta sanatatea, chiar si a sistemului osos.

In plus, scade si nivelul de vitamina D produsa de organism in mod natural atunci cand ne expunem la soare, iar vitamina D are un rol esential pentru sanatatea oaselor: face posibila absorbtia calciului si creste densitatea minerala osoasa, prevenind astfel rahitismul si demineralizarea osoasa atat la copii, cat si la adulti.

Alti factori care influenteaza sanatatea sistemului osos sunt varsta, dieta vegana stricta sau obezitatea.
Daca te confrunti cu una dintre aceste situatii, este recomandata folosirea suplimentelor:
Capsulele Ostart®Plus Ca + K2 + D3 au o formula ce respecta principiul ”triunghiului osului sanatos”, avand la baza asocierea dintre calciu, vitamina K2 si vitamina D3. Aceasta combinatie ajuta la functionarea optima a muschilor si a nervilor, contribuie la coagularea normala a sangelui, protejeaza sistemul cardiovascular.

Plicurile Ostart®Plus Ca 1500 + K2 + D3 ofera un aport substantial de minerale si vitamine (calciu, vitamina Ks si D3) intr-o forma de administrare placuta: plic ce se dizolva in apa. Formula respecta principiul ”triunghiului osului sanatos”.
Ambele suplimente se recomanda in perioade caracterizate de pierderi de minerale, cum ar fi pierderea masei osoase la persoane in pre- si postmenopauza sau la persoane varstnice, precum si in cazul pierderilor excesive de lichide si electroliti de exemplu in timpul activitatii fizice intense sau in perioadele de canicula.

Afla  mai multe informatii despre Ostart Plus, acceseaza https://shop.fitermanpharma.ro/?s=OSTART%C2%AE+PLUS