PARFUMURILE PREFERATE TRANSFORMA ACEST CRACIUN INTR-O CALATORIE OLFACTIVA MAGICA

1
De Gavrila Alina
5 nov. 2019

Craciunul devine mai stralucitor alaturi de parfumurile preferate. Ofera-le  celor dragi sau fa-ti o bucurie cu unul dintre seturile de parfumerie dedicate acestui sezon festiv!

O calatorie olfactiva magica. Punctul de start:  universul viselor care devin realitate.

Prima oprire:  Universul Couture al creatiilor GIVENCHY

L’Interdit Eau de Parfum, impreuna cu lotiunea sa de corp si miniatura de parfum completeaza perfect atmosfera festiva printr-un un fior olfativ unic.

Dahlia Divin Eau de Parfum, impreuna cu lotiunea sa de corp si apa de parfum in format de calatorie transforma totul in stralucire.

Setul sub forma de glob de Craciun care contine apa de parfum L’Interdit 10 ml, mini Mascara Volume Disturbia si mini Le Rouge – disponibil exclusiv in Sephora.

A doua oprire: KENZO

Kenzo propune o abordare indrazneata , bazata pe frumusetea naturii si pe spiritul indraznet al brandului. Te poti bucura de seturile Kenzo World,  insotite de un pouch elegant.

A treia oprire: Povestea NINA RICCI

Nina Ricci coloreaza Craciunul in nuante de rosu si arome gurmande alaturi de setul compus din noul parfum Nina Rouge si lotiunea sa de corp.

A patra oprire: Universul MOSCHINO, o lume in care curajul de a fi diferit este tema principala

Moschino pastreaza nota jucausa cu care ne-am obisnuit si iti ofera oportunitatea de a te bucura de parfumul in forma de ursulet- Toy 2– impreuna cu lotiunea sa de corp.

A cincea oprire: Eleganta Casei PRADA

Feeria decoratiunilor de Craciun este completata prin eleganta parfumului La Femme Prada  impreuna cu lotiunea de corp ce intensifica acordurile preferate.

A sasea oprire:  Misterul parfumurilor VERSACE

Priveste cerul instelat si rasfata-te cu un acord misterios asemanator noptii insesi : Versace Crystal Noir. Lotiunea de corp si gelul de dus vor completa aceasta experienta.

A saptea oprire:  Feminitatea si eleganta parfumurilor TRUSSARDI

Pentru o nota calda si feminina in mijlocul sezonului rece,  alege Trussardi Donna Eau de Parfum. Completeaza ritualul de parfumare cu gelul de dus si lotiunea de corp!

Disponibil exclusiv in Kendra Beauty Cosmetics.