ParkLake gazduieste in premiera, in Bucuresti evenimentul ,,100 pentru Romania”

1
De Gavrila Alina
18 oct. 2018

ParkLake Shopping Center gazduieste pe data de 24 octombrie 2018, ora 19:00, proiectul ,,100 pentru Romania” – un eveniment organizat in premiera in Bucuresti, intr-un centru comercial.

In cadrul acestuia, 100 de artisti, din patru generatii diferite, se unesc intr-o singura trupa, proiectul fiind astfel un demers muzical unic in Romania prin amplitudine si mesaj.

Incepand cu ora 19:00, publicul este asteptat sa se bucure alaturi de cei 100 de artisti (instrumentisti si solisti) care urca pe scena si, timp de 100 de minute, sa fredoneze unele dintre cele mai cunoscute si frumoase melodii din istoria muzicii romanesti. Florin Grigoras, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot, Roman Iagupov si Flavius Buzila vor simti in acelasi timp, impreuna cu publicul, emotia cantecelor romanesti legendare.

Tribut unic adus muzicii si culturii romanesti, concertul face parte dintr-o serie de patru evenimente, primul avand deja loc la Sibiu in data de 12 septembrie, urmand Cluj-Napoca si Chisinau. Acestea isi propun, in anul centenarului, sa readuca pe buzele romanilor versurile si melodiile a patru generatii diferite de artisti si sa-i uneasca pe acestia prin emotia unei experiente memorabile.

Pe 24 octombrie 2018, la ParkLake, bucurestenii sunt asteptati sa descopere ,,100 pentru Romania”:
● 100 de minute de muzica legendara
● 100 de artisti, instrumentisti si solisti
● Patru generatii de muzicieni
● Muzica ce uneste generatiile

Proiectul este organizat de Asociatia Cultural – Artistica Hara si finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.