ParkLake sarbatoreste doi ani fascinanti

1
De Gavrila Alina
20 aug. 2018
Concert Inna si multe surprize pentru o toamna festival. La inceput de septembrie bucurestenii au motiv de sarbatoare: cea de-a doua aniversare a centrului comercial ParkLake.
Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis portile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiente demne de povestit. Cu aceasta ocazie, mall-ul isi intampina publicul cu un concert aniversar Inna, dar si cu mii de vouchere cadou si o tombola la finalul careia castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu o masina Mazda CX5.
 
Concert si premii aniversare la ParkLake Shopping Center
Pe data de 1 septembrie distractia incepe cu un concert inedit. Incepand cu ora 20:30, renumita artista Inna va urca pe scena pentru a sarbatori alaturi de toti cei prezenti doi ani fascinanti de cand mall-ul a intrat pe lista destinatiilor preferate ale bucurestenilor pentru petrecerea timpului liber. 
In plus, inainte de concert, publicul va fi intampinat cu prosecco si un candy bar, dar si cu multe alte surprize care sa adauge stralucire serii festive.
De asemenea, in perioada 1 – 30 septembrie, cumparaturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, in limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere in valoare de  50 RON fiecare, dar si posibilitatea de a participa la tombola aniversara. Astfel, toate persoanele care se inscriu la tombola au sansa de a castiga prin tragere la sorti marele premiu: o masina Mazda CX5, perfecta pentru plimbarile in natura sau la sesiuni de shopping prelungite.
 
Pentru ca doi ani alaturi de ParkLake merita sarbatoriti, luna septembrie este o luna festiva, plina de surprize fascinante si mii de premii pentru publicul fidel al centrului comercial. Un inceput de toamna rodnic marcheaza anul acesta o sarbatoare unica – #2aniparklake.
 
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si regulamentul campaniei aniversare pot fi gasite pe www.parklake.ro.