Pixie – cum sa porti parul scurt cu stil?

1
De Gavrila Alina
6 aug. 2021

Daca ti s-a pus pata pe tunsorile scurte, baietesti, acum este momentul sa treci la actinune! Si ai la indemana mai multe justificari care sa iti motiveze alegerea.

Acest tip de tunsoareeste ideala in zilele toride de vara, insa este extrem de la moda. Sa ne reamintim ca si celebritati precum Katy Perry si Cara Delvingne se numara printre cele care au renuntat la parul lung in favoarea tunsorilor scurte. Ba chiar si Kylie Jenner si modelulGigi Hadid se joaca uneori cu niste peruci scurte pentruaparitiile lor in fata camerelor.

Cum stii care ti se potriveste pixie?

Nu exista niciun dubiu ca tunsorile pixie sunt super stylish, dar cum iti dai seama daca ti se va potrivi o astfel de tunsoare? Este simplu. Fati o programare la cel mai apropiat stilist WellaProfessionals si sfatuiti-va impreuna. Specialistul se va uita atentla forma fetei tale, la directia de crestere a parului si iti va studiarutina zilnica de ingrijire. Toate acestea inainte sa iti recomandecat de scurt ar trebui sa te tunzi sau cat de mare sa fie schimbarea.

Scurt si versatil

Din fericire, tunsorile pixie sunt super versatile si, crede-ne pe cuvant ca vei avea multe optiuni pentru a te coafa”, spuneLucian Busuioc, stilist Wella Professionals. ”Cand vorbim de pixie, alegerile sunt nelimitate si poti experimenta oricat de multiti doresti chiar, si cu un par scurt. Cel putin, dimineata cand tetrezesti nu mai stai cu grija parului, cum arata, cum il coafezi. Tot ce ai nevoie este o perie, doua maini dibace, un strop de ceara de coafat sau EIMI Just Brilliant Shine Pomade pentru un plus de effect”, adauga specialistul Wella Professionals.